rondje lichtbruin Bedrijfsleider

Bedrijfsleider

(m/v – 32 à 38 uur)

“Wij gaan iets nieuws doen!” Wil jij nu als ondernemende bedrijfsleider deel zijn van een bevlogen team dat werkt in de meest gastvrije visionaire strandtent aan de Noordzeekust?

deining vacature1 Bedrijfsleider

Dan hebben wij twee vragen aan jou:

  • Wil jij nu mede verantwoordelijk zijn voor het adviseren en verder uitbouwen van de operationele organisatie waardoor wij onze gasten (zakelijk en particulier) nu, maar ook straks nog beter kunnen bedienen? Wil jij per direct een vliegende start maken op onze huidige zeer geliefde locatie in Castricum? Indien je antwoord “Ja” is, let op:
  • Wij verwachten veel van je! Je komt te werken in een bedrijf dat volop in beweging is en waar wij veel organisatietalent van je verwachten. Je staat aan het hoofd van de dagelijkse operatie en krijgt een belangrijke rol in het adviseren en verbeteren van de operationele structuur. Je vervult daarnaast veelal de rol van floormanager en delegeert aan de eerste medewerkers (of je vervult deze rol zelf met een uitgebreider takenpakket – afhankelijk van het seizoen).

De waarde voor jou?

Je wordt onderdeel van een team dat heel bewust het avontuur met elkaar aangaat! Je krijgt support en ondersteuning van ervaren en betrokken collega’s, wij bieden je een plek waar iedereen welkom is, een goed basissalaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe bedrijfsleider is goed georganiseerd, gedreven en eerlijk! Je bent:

Als persoonlijkheid ben jij:

schelp min Bedrijfsleider

Solliciteer nu!

Heb je interesse vul dan onderstaand sollicitatie formulier in met je CV en een korte toelichting over wat je precies aanspreekt in deze vacature!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld