rondje lichtbruin Vergaderen aan zee

Vergaderen bij Strand Deining

Prachtige vergaderlocatie op het strand in Castricum

deining vergadering Vergaderen aan zee
rondje oranje Vergaderen aan zee

Unieke locatie

Ben jij op zoek naar een unieke locatie om te vergaderen? Kom dan naar Strand Deining in Castricum. Wij hebben drie vergaderzalen met verschillende capaciteiten, zodat ieder formaat bedrijf bij ons kan vergaderen. Elke ruimte biedt een prachtig uitzicht over het strand en de zee. Geniet van de vrijheid die je op het strand ervaart en laat de creatieve gesprekken op gang komen.

schelp min Vergaderen aan zee

“Tweedaagse training met ons team”

Wij zochten lastminute nog een locatie voor onze 2 daagse training. Dankzij het snelle handelen van de salesmanager hebben we dit kunnen regelen.

De Ibiza zaal was perfect om ons in alle rust twee dagen met uitzicht op zee terug te trekken. Fijn om in de pauzes even lekker over het strand te wandelen!

rondje rood Vergaderen aan zee

Waarom vergaderen
bij Strand Deining?

Vraag nu een offerte aan en krijg binnen één werkdag reactie!

rondje oranje Vergaderen aan zee

Vergaderruimte huren

We beschikken over drie verschillende vergaderzalen die elk uitgerust zijn met de nodige faciliteiten om de vergadering tot een groot succes te maken.

Ibiza zaal

Efficiënt vergaderen tot knallende feesten!

De Ibiza zaal is een veelzijdige ruimte voor diverse evenementen. Dit is onze grootste zaal  en bevat zestig zitplaatsen. De professionele uitstraling van de Ibiza zaal is gecombineerd met een speelse tint. Het is dé perfecte locatie voor een gezellige bedrijfsborrel met BBQ, waarbij je je kunt wanen op het prachtige Ibiza.

Surf Lodge

Adembenemend uitzicht

Onze middelgrote vergaderzaal, de Surf Lodge, biedt ruimte aan twintig personen en bevindt zich op 6,5 meter boven NAP en 2,5 meter boven het strand. Dankzij deze hoogte heb je een prachtig uitzicht over de zee en het strand, wat de omgeving zeer inspirerend maakt. De ontspannen sfeer van de Surf Lodge stimuleert de creativiteit en laat ideeën moeiteloos naar boven drijven.

Beach Lodge

Knus & comfortabel

De Beach Lodge  is onze meest intieme ruimte, geschikt voor maximaal twaalf personen. Het is de ideale plek voor kleine bijeenkomsten en vergaderingen in een ontspannen sfeer. De Beach Lodge is van april tot oktober beschikbaar, wat zorgt voor een unieke ervaring.

rondje rood Vergaderen aan zee

Vergaderarrangementen
op maat

Bij Strand Deining kunnen jullie zorgeloos vergaderen en genieten van onze uitstekende service. Onze vergaderarrangementen zijn inclusief onbeperkt warme en koude dranken. Je kunt kiezen uit de arrangementen die wij klaar hebben staan of je kunt zelf een vergaderarrangement op maat samenstellen. Bij het aanvragen van een offerte geven wij je graag deze keuze.

Bij ons vergaderen is een dag vol energie en gezonde voeding. Gedurende de hele dag worden er gezonde hapjes en drankjes aangeboden om het energielevel op peil te houden. Zo blijven jullie mentaal scherp en is een succesvolle vergadering gegarandeerd.

Wij adviseren altijd om tijdens de vergadering even uit te waaien en een grote strandwandeling te maken. Dit verhoogt de creativiteit, bevordert helder denken en geeft een enorme energieboost! Bovendien is het heerlijk om even de benen te strekken.

Als sommigen liever op het terras willen blijven, bieden wij hen een heerlijke smoothie aan, terwijl ze genieten van het zonnetje en lekker uitwaaien.

Vergaderen bij Strand Deining betekent niet alleen een productieve dag, maar ook een gezonde en verfrissende ervaring voor alle deelnemers.

rondje oranje Vergaderen aan zee

Gezonde hapjes & drankjes

rondje roze Vergaderen aan zee

Een dag vergaderen is intensief. Daarom bieden wij de hele dag door gezonde hapjes en drankjes aan om het energielevel op peil te houden. Voor een een succesvolle vergadering is het ongetwijfeld nodig. Voldoende vitaminen binnen houdt jullie mentaal scherp!

Wij adviseren altijd om met iedereen een grote strandwandeling te maken. Een wandeling zorgt dat de creativiteit toeneemt, het bevordert helder denken en het geeft ook nog een enorme energieboost! En daarnaast is het gewoon lekker om de benen even te strekken 😉

De achterblijvers krijgen een smoothie en gaan lekker in het zonnetje zitten op ons terras om nog even uit te waaien.

rondje rood Vergaderen aan zee

Hoe ziet een dag vergaderen bij Strand Deining eruit?

Bij Strand Deining begint een vergaderdag met een warm welkom en heerlijke koffie, thee en eventueel gebakjes. De vergaderruimte is al helemaal voor jullie klaargezet, inclusief faciliteiten zoals tv-schermen voor presentaties en brainstormsessies.

Met onze 25 jaar ervaring in het organiseren van vergaderingen, kunnen jullie erop vertrouwen dat alles soepel verloopt. Maar er is meer dan alleen de ideale vergaderruimte. Het prachtige strand en de omgeving zorgen voor de nodige inspiratie en creativiteit.

Maak tussendoor met het hele team een wandeling op het strand en geniet daarna van een gezonde smoothie op ons terras. Na de lunch is de ruimte weer opgeruimd en klaar voor het vervolg van de vergadering.

Bij Strand Deining bieden we niet alleen de perfecte vergaderlocatie, maar ook de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een gezellige bedrijfsborrel inclusief BBQ. Onze arrangementen zijn volledig op maat te maken en we zijn flexibel qua tijden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie vergadering bij Strand Deining?

rondje blauw Vergaderen aan zee

Wat voor soort vergaderingen zijn er mogelijk bij Strand Deining?

deining vergaderen1 Vergaderen aan zee

Grootschalig

De Ibiza zaal of meerdere zalen combineren? Vergaderen kan bij ons voor elk formaat onderneming.

deining vergaderen2 Vergaderen aan zee

Kleinschalig

Onze Beach Lodge & Surf Lodge lenen zich uitstekend voor kleinschalige vergaderingen

deining vergaderen3 Vergaderen aan zee

Presentaties

Presenteren op een unieke locatie? Let’s go!

deining-vergaderen4-min

Brainstormsessies

Aan het water komen de beste ideeën naar boven drijven.

deining vergaderen5 min Vergaderen aan zee

Bedrijfstraining

Een bedrijfstraining geven? Een unieke locatie is de start van een onvergetelijke dag!

deining vergaderen6 min Vergaderen aan zee

Lezing

Succesvolle lezingen beginnen bij een creatieve locatie.

deining vergaderen7 min Vergaderen aan zee

Meeting

Start de interactie in een unieke omgeving. Interactie is de basis voor een goede meeting.

deining vergaderen8 min Vergaderen aan zee

Bedrijfsbijeenkomst

Een gezellige bedrijfsbijeenkomst organiseren, wij zetten alles voor je klaar!

deining vergaderen9 min Vergaderen aan zee

Teambuilding

Kom samen in de natuur, de beste plek voor teambuilding!

rondje rood Vergaderen aan zee

Vergaderen op maat

Bij Strand Deining begrijpen wij dat ieder bedrijf uniek is. Daarom bieden wij vergaderarrangementen aan op maat, waarbij wij rekening houden met specifieke wensen zoals allergieën of diëten. Ook voor meerdaagse vergaderingen zijn wij beschikbaar en kunnen wij schakelen tussen verschillende zalen, afhankelijk van wie er op welke dagen aanwezig zijn.

Kom vergaderen in luxe op een unieke en sfeervolle locatie. Bij Strand Deining creëren wij samen met jullie een onvergetelijke dag en zorgen wij voor een vergadering die de geschiedenisboeken ingaat.

golven min Vergaderen aan zee
golven mobiel min Vergaderen aan zee
rondje oranje Vergaderen aan zee

Strand Deining

Bij Strand Deining streven wij ernaar om bedrijven een inspirerende en succesvolle omgeving te bieden voor hun vergaderingen. Met het strand en de zee als achtergrond, bieden wij een unieke en creatieve setting voor jouw vergadering.

Als familiebedrijf hebben wij inmiddels 25 jaar ervaring in het organiseren van evenementen. Onze gastvrijheid en persoonlijke service zorgen ervoor dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Of je nu met je familie, bedrijf of als stel bij ons komt, wij bieden voor ieder wat wils.

Bij ons strandpaviljoen in Castricum kun je niet alleen genieten van een kopje koffie of een heerlijke bedrijfsborrel, maar ook van een productieve dag vergaderen. Wij vinden het belangrijk om aan al jullie wensen en eisen te voldoen en daarom maken wij graag een offerte op maat.

Stap uit de dagelijkse sleur en laat je inspireren door de ontspannen sfeer en de prachtige uitzichten over zee tijdens het vergaderen. Kies voor een onvergetelijke ervaring bij Strand Deining en maak van jullie vergadering een succes!