rondje lichtbruin Barman

Barman /
-vrouw

Wil je dit jaar met een groot en gezellig team buiten op het strand werken? Bij Strand Deining zijn wij op zoek naar een barman/vrouw die wil knallen en elke gast met een glimlach naar huis wil zien gaan.

deining foto vacature Barman

Werken op het strand is elke dag anders, maar altijd dynamisch. De ene dag organiseren wij een bruiloft, de volgende bakken wij pizza’s of wij draaien met z’n allen een drukke dag met mooi strandweer. Wij zijn op zoek naar een teamplayer die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt.

Als barman ben je verantwoordelijk voor het bereiden van alle drankjes en het schoonhouden en bijvullen van de bar. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het naleven van de hygiëne (HACCP) achter de bar. Tevens ben je veelal het eerste aanspreekpunt voor gasten. Je hebt kennis van de producten en weet de gast te informeren. Als barman beheer je ook de voorraad en stuur je de runners aan. Hierbij werk je met veel enthousiasme – ook tijdens drukke momenten – en weet hierbij snel te schakelen.

Functieprofiel

What’s in it for you?

schelp min Barman

Solliciteer nu!

Ben je woonachtig in Castricum of omgeving? En hou je van hard werken en ben je deze zomer beschikbaar? Vul dan onderstaand sollicitatie formulier in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld