Verhuur bij Deining

Je kunt bij Deining het hele jaar door relaxen en lekker eten. In de zomermaanden staan wij ook voor je klaar met de verhuur van ligbedden, parasols en windschermen. Zodat je optimaal kunt genieten van een comfortabele dag op het strand van Castricum aan Zee, zonder dat je met de warmte hoeft te sjouwen met van thuis meegebrachte spullen.
Wij vragen een kleine borg van 2 euro, die je weer terugkrijgt als je de items inlevert op vertoon van je bon, die ook recht geeft op gratis gebruik van het toilet. De verhuur van strandbedjes, parasols en windschermen is bij mooi weer geopend van ’s morgens 9:00 uur tot ’s avonds 19:00 uur.

Online reserveren

Tijdens een stranddag, of na afloop ervan, is het heerlijk om te lunchen, borrelen of ’s avonds te eten bij Deining. Je kunt daarvoor online een tafel reserveren! Parasols, windschermen en strandbedjes kunnen (nog) niet via internet worden geboekt.

Blijf op de hoogte van alles wat Deining te bieden heeft om jouw stranddag zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Volg ons op social media of schrijf je in voor de Nieuwsbrief!

genieten bij Deining

Vamos a la Playa

Sun!

Parasols, windschermen en strandbedjes

Live in the Sunshine! Bij Deining huur je eenvoudig parasols, windschermen en strandbedjes. Geen gesjouw, maar gewoon een comfortabele stranddag. Heb je plannen om richting Castricum aan Zee te komen? Maak dan gebruik van onderstaande snelkoppelingen. Je bent van harte welkom!

Te warm om te sjouwen? Kom naar Deining!

Pin It on Pinterest