Een zaal huren aan zee

Ben jij van plan te vergaderen aan zee en wil je daarvoor een zaal huren? Deining heeft vergaderruimten waar in alle rust vergaderd kan worden met groepen van 5 tot 100 personen. Zalen aan het strand met veel daglicht, een eigen terras én uitzicht op zee. Dé geschikte vergaderlocatie in een intieme setting of juist geschikt voor een grootschalige presentatie. Uiteraard voorzien van alle moderne vergaderfaciliteiten.

Een zaal huren bij Deining betekent relaxed vergaderen. Om alles soepel te laten verlopen hebben wij een aantal Vergaderarrangementen samengesteld. Alles vooraf regelen zorgt voor een ontspannen vergaderdag!

Het mooiste strand van Noord-Holland

Vanaf het moment dat je het mooiste strand van Noord-Holland oploopt krijg je een speciaal gevoel van ontspanning. Een dagje vergaderen bij Deining is daarom meer dan alleen een zaal huren!

Ben je van plan een zaal te huren op het strand? Volg dan Deining via Social Media of schrijf je in voor onze Nieuwsbrief om van het Business @ the Beach News op de hoogte te blijven!

Ibiza-zaal

Beleef het echte strandgevoel tijdens je vergadering in onze Ibiza zaal. Deze laidback ruimte is licht en multi inzetbaar. Wij kunnen hier workshops, vergaderingen en presentaties tot 60 personen verzorgen, maar ook gave bedrijfsfeesten tot 200 gasten. De Ibiza zaal beschikt over een eigen bar en heeft een afgesloten terras. Uiteraard met uitzicht op zee!

Opstellingen Ibiza zaal

Beach Lodge

Een plek zoals onze Beach Lodge vind je nergens. De lodge is geschikt voor groepen tot 25 personen. Een vergadering, een kleinschalige presentatie, coaching sessies of zelfs private dining: het past perfect in onze Beach Lodge. In de winter zit je lekker bij het brandend haardvuur en in de zomer sluiten jullie de dag af met een borrel op jullie privéterras.

Opstellingen Beach Lodge

Vergaderen

Op het strand

Uniek

Zaal huren in Castricum aan Zee

Naast de goede bereikbaarheid, volop parkeerruimte, voldoende rust en privacy biedt Deining ook alle faciliteiten als snel en gratis WiFi, flatscreen, flipover, microfoon, verlichtings- en geluidsapparatuur. Enkele vergaderruimten zijn bovendien voorzien van een open haard en een eigen bar en hebben een eigen terras. Dat maakt de juiste zaal huren in Castricum aan Zee wel erg gemakkelijk.

Onze Vergaderarrangementen zijn naar wens uit te breiden. Zo kun je een zaal huren combineren met compleet verzorgde arrangementen voor de inwendige mens zoals: Ontbijt, Brunch, Lunch, Sandwich buffet, High Tea, High Deining, Borrel, Feest, Barbecue en Diner.

 

Rust & ruimte. Eigen terras.  Lekkere lunch.

Laid Back Vergaderen

weer & webcam

Webcam Deining

Weer Castricum

3-daagse weersverwachting Castricum

 

contact & informatie

ADRES

Deining aan zee
Zeeweg 71 (2e paviljoen rechts)
1901 NZ Castricum aan Zee

T: 0251 67 41 01
E: info@deining.nl

ROUTE
OPENINGSTIJDEN
365 dagen per jaar open!

Winter 2020:

Maandag: 10:00-17:00 uur
Dinsdag: 10:00-17:00 uur
Woensdag: vanaf 10:00 uur*
Donderdag: vanaf 10:00 uur*
Vrijdag: vanaf 10:00 uur*
Zaterdag: vanaf 09:00 uur*
Zondag: vanaf 09:00 uur*

* Sluitingstijd: tot de laatste gasten tevreden naar huis gaan

menukaart

Klik op een tabblad om de menukaart te bekijken.

Deining lunchkaart voorjaar 2020

Deining diner kaart 2020
Deining warme en koude dranken kaart
Deining Bites kaart

Verschillende soorten thee met:

 • Scones

 • Muffins

 • Huisgemaakte jams van seizoensfruit

 • Lemon Curd

 • Chocoladebroodje

 • Cucumber sandwich

 • Gerookte zalm, ei & truffel sandwich

 • Parmaham & paddenstoelen sandwich

 • Minestronesoep met parmezaanse kaas

 • Quiche met zongedroogde tomaat

 • Panna cotta

 • Brioche

 

€ 22,50 per persoon. Vanaf 2 personen, reserveren noodzakelijk.

 

Reserveer direct

Lekker Eten bij Deining aan Zee

Pin It on Pinterest