Inspirerende locatie voor vergaderen en bedrijfsuitje

Relaxed vergaderen en een stip op de horizon plaatsen: dat maakt Deining tot een inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Bij ons ben je van harte welkom om te vergaderen aan zee, voor een workshop of brainstormsessie. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een perfect verzorgde dag in onze vergaderzalen.

Castricum aan Zee is filevrij bereikbaar en biedt meer dan voldoende parkeerruimte. Dus ook de ideale locatie voor een bedrijfsuitje in Noord-Holland, waarbij een vergadering vaak wordt gecombineerd met culinair entertainment of sportieve activiteiten op het strand. 

 

Zakelijk aan de kust van Noord-Holland

Vergaderen in een kantoorgebouw of op een industrieterrein is niet altijd even productief. Kijk eens verder: ga er zakelijk op uit en laat je inspireren door de mooie kust van Noord-Holland!

Deining is de ideale locatie voor een bedrijfsuitje, vergadering, workshop of teambuilding in Noord-Holland. Bekijk hier onze brochure!

Vergaderen aan zee

Wat is er lekkerder dan op het strand uitwaaien voor, tijdens of na een vergadering aan zee? Relax, wees creatief en doe inspiratie op!

Zaal huren

Deining heeft vergaderruimtes voor grote en kleinere groepen. Een zaal huren biedt alle faciliteiten, een eigen terras en zicht op zee.

Bedrijfsuitje

Met je collega’s naar het strand? Deining is de ideale locatie voor een inspirerend en actief bedrijfsuitje of afdelingsuitje aan zee.

Noord-Holland

De kust van Noord-Holland biedt veel mogelijkheden om met je bedrijf of afdeling een dagje te werken aan teambuilding.

Aan zee

Krijg je frisse ideeën

Relax!

Inspirerende mogelijkheden voor bedrijfsuitjes

De frisse zeelucht geeft letterlijk “lucht”. Geïnspireerd door de ruisende golven en ruime blik op zee komen de mooiste ideeën en plannen tot stand. Vanaf het moment dat je het strand oploopt krijg je een speciaal gevoel van ontspanning. Voor bedrijfsuitjes is het goed om te weten dat je Deining filevrij kunt bereiken en dat Castricum aan Zee beschikt over een grote parkeerplaats. Vergaderen aan de mooie kust van Noord-Holland kan heel goed worden gecombineerd met muzikaal of culinair entertainment en sportieve activiteiten.

Activi­teiten. Entertain­ment. Sportief.

Entertainment

Neem het goede gevoel van een dag ‘Business at the Beach’ mee naar huis! Samen met onze partners zorgt Deining voor muzikaal of culinair entertainment.

Activiteiten

Samen werken en samen lachen bevordert de teamgeest en verbetert de prestaties. Bekijk de mogelijkheden voor workshops en sportieve activiteiten aan zee.

Arrangementen

Onze vergaderarrangementen in het Ibiza House en de Beach Lodge voorzien in alles wat nodig is om voor een onbezorgde vergadering of bedrijfsuitje.

Buiten de box…

Pin It on Pinterest