Strandfeest in Castricum aan Zee

Heb je iets te vieren? Organiseer dan je eigen strandfeest in Castricum aan Zee! Als je geslaagd bent voor een opleiding, Sarah of Abraham ziet, 40 jaar getrouwd bent of je vriendinnen wilt uitnodigen voor een babyshower: de ongedwongen sfeer van Deining en de zoute zeelucht maken elk feest compleet.

En als je geen reden hebt om zelf iets te organiseren, dan ben je van harte welkom bij de strandfeesten en evenementen die wij organiseren. Want van de zee met haar dansende golven wordt iedereen gelukkig!

 

 

Organiseer je eigen strandfeest

In Castricum aan Zee kun je bij Deining je eigen strandfeest organiseren. De perfecte locatie voor een verjaardag, trouwdag, babyshower of kinderfeestje.

Feestlocatie Deining biedt duizend en één mogelijkheden voor jouw strandfeest. Bekijk hier onze Feestbrochure!

Verjaardag

Doe eens wat anders als je jarig bent. Nodig je familie en vrienden uit voor een gezellig strandfeest in Castricum aan Zee. Deining biedt veel mogelijkheden!

Trouwdag vieren

Bijna 25 jaar getrouwd? Of misschien vieren jullie wel je zilveren of gouden bruiloft. Kom gezellig met de (klein)kinderen en goede vrienden naar Deining op het strand!

Kinderfeestje

Je doet een kind geen groter plezier dan spelen in het zand met vriendjes. Dat maakt Deining tot de ideale feestlocatie om een kinderverjaardag te vieren!

Babyshower

Wil je een babyshower organiseren voor een zwangere vriendin, zus of schoonzus dan is Deining de perfecte locatie.

Ook ’s winters

Feesten op het strand

Events!

Op het strand

Bij Deining worden regelmatig evenementen aan zee georganiseerd. Zoals een DJ die rustige ‘Sound of Ibiza’ achtergrondmuziek draait op een mooie zomerdag. Dance events die bezoekers trekken uit heel Noord-Holland. En wielerwedstrijden op het strand, die meetellen voor het NK Mountain Bike. Bekijk de evenementenkalender voor een actueel overzicht.

Feesten. Dansen. Strandrace.

Partytime…

Pin It on Pinterest