rondje lichtbruin Sous-chef

Sous-chef

(m/v – 38 uur)

Ben jij een gepassioneerde sous-chef met een uitmuntend gevoel voor culinaire kunst en een liefde voor verse streekproducten? Sta je klaar om de keukenbrigade te leiden en bij te dragen aan het creëren van verfijnde en verrukkelijke gerechten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

deining vacature5 Sous-chef

Je bent/hebt:

Wat bieden wij?

Als sous-chef bij onze beachclub neem je een leidende rol op je in de keuken. Samen met de Chef-kok streef je naar culinaire perfectie en zorg je ervoor dat elk gerecht aan onze hoge standaarden voldoet. Met jouw expertise en organisatorische vaardigheden weet je het keukenteam te inspireren en te motiveren om keer op keer de smaakpapillen van onze gasten te verwennen.

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van de keukenactiviteiten, het plannen van de dagelijkse werkzaamheden en het bewaken van de kwaliteit van de bereidingen. Als sous-chef draag je actief bij aan het ontwikkelen van nieuwe menu’s, waarbij je jouw creativiteit en culinaire inzicht laat zien.

schelp min Sous-chef

Solliciteer nu!

Ben jij de gedreven sous-chef die ons keukenteam naar nieuwe culinaire hoogten kan brengen? Aarzel dan niet langer en solliciteer. We kijken uit naar jouw smaakvolle bijdrage aan onze beachclub!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld