Reserveren in het restaurant vanaf 1 juni a.s.

Het Deining-team is blij dat wij je vanaf 1 juni aanstaande weer in ons restaurant mogen verwelkomen. In het kader van de regels rond social distancing en om jullie verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te laten zijn, werken wij met te reserveren tijdvakken (Shifts) van 2 uur.

Tafels

In verband met de Shift-duur zijn gereserveerde tafels maximaal 2 uur beschikbaar.

Volgens de geldende regels mogen wij alleen tafels ter beschikking stellen aan meerdere personen uit hetzelfde huishouden. Om de social distance te respecteren kunnen wij slechts groepen tot maximaal 4 personen kwijt. 
Op dit moment kan er niet worden gereserveerd bij de open haard of op het terras.

TIP! Als het druk is bij het strand worden mensen alleen doorgelaten als zij hun reservering kunnen tonen. Zorg dat je deze geprint of op digitaal bij de hand hebt.

 

Onderstaande Shifts kunnen worden gereserveerd. Andere aankomsttijden zijn vooralsnog helaas niet mogelijk.

 

Shifts

09:00 – 11:00 Ontbijt (Vrij/Za & Zo)
11:00 – 13:00 Lunch
13:00 – 15:00 Lunch
15:00 – 17:00 Lunch / borrel
17:00 – 19:00 Early diner
19:00 – 21:00 Late diner
High Tea vanaf 2 personen
11:00 – 13:00
15:00 – 17:00

Bekijk ook onze nieuwe zomerkaart!

 

Blijf thuis bij klachten

Houd a.j.b. rekening met elkaar. Ben je ziek of heb je klachten, blijf thuis! Wij rekenen erop dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt bij het bezoek aan ons restaurant.

 

Controlevragen Covid-19 bij ontvangst

Bij ontvangst in het restaurant moet er verplicht een controlegesprek plaatsvinden. Als je een van de volgende vragen met ja moet beantwoorden, dan mogen restaurants je helaas geen toegang geven.

  • Heb je de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  • Heb je op dit moment een huisgenoot of gezinslid met koorts of benauwdheidsklachten?
  • Heb je covid-19 gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 14 dagen vastgesteld?
  • Ben je in contact geweest met iemand die is gediagnostiseerd met of symptomen vertoont van covid-19 in de afgelopen 14 dagen?     

 

Algemene richtlijnen voor gasten – vanaf 1 juni 12.00 uur
Bron: Rijksoverheid, laatste update: 20 mei 2020

  1. Iedereen houdt 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten).
  2. Een maximum van 30 gasten (dus exclusief personeel).
  3. Gasten moeten reserveren.
  4. Op terrassen geldt geen maximum aantal personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).
  5. In een checkgesprek vooraf tussen ondernemer en gast wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert.
  6. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
  7. Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  8. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  9. Was bij binnenkomst grondig je handen.
  10. Was na het toiletbezoek grondig je handen.
  11. Betaal contactloos (pin of mobiel).
  12. Online bestelde producten worden geleverd tot de voordeur, zonder fysiek contact.
  13. Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd. Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.

Lees verder op onze blogpagina Veilig naar Deining.

Pin It on Pinterest