Zelfstandig werkend kok (m/v – 38 uur)

Vind jij het leuk om te werken met verse streekproducten? Spreekt het bereiden van creatieve en duurzame gerechten jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

“Wij gaan iets nieuws doen!”
Deining aan Zee is een van de grootste, en zeker de leukste strandtent van de Noordzeekust. Wij zijn hard aan het werk voor een compleet nieuw paviljoen, met een nieuwe keuken die opengaat in 2021.

Wie zoeken wij?
Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en doorgeven van de gerechten. Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de inkoop en de voorraad van de horecabenodigdheden in de keuken. Ook het waarborgen, verbeteren en continueren van de kwaliteit en service behoort tot één van je taken. Je onderhoudt de keuken en maakt de werkomgeving schoon, hierbij hanteer je de hygiëneregels (HACCP). Actief meedenken in de verdere professionalisering en ontwikkeling van onze organisatie wordt zeer op prijs gesteld.

Je bent/hebt:

  • Een afgeronde vakgerichte opleiding of aantoonbaar vergelijkbare ervaring;
  • Representatief en hebt gastgerichtheid hoog in het vaandel;
  • Flexibel en een echte teamplayer;
  • Sociaal vaardig en hebt een commerciële instelling;
  • Creatief, hebt oog voor detail en weet wat er speelt in de markt;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Enthousiast.

Wat bieden wij?

Omdat onze zaak volop in beweging is, is er veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij ambitieus en flexibel, woon je binnen 50 km van Castricum aan Zee en heb je de eerste stappen in de horeca keuken al gezet?

Mail dan je CV en een korte toelichting naar Richard Groot op richard@deining.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Pin It on Pinterest