Veel voorzieningen bij Deining

ot een aantal decennia geleden was een dagje naar het strand een dagje zonder comfort en voorzieningen. Er zat voor bezoekers weinig anders op dan een koelbox en een eigen parasol mee te nemen. In plaats van naar het toilet had je geen andere keus dan de zee in te lopen. Douches waren er niet en je kon vanaf het strand ook niet iemand bellen. Als je geld bij je had, kon je dat alleen uitgeven aan een ijsje of een opblaasbal. De tijden zijn veranderd: een bezoek aan Castricum aan Zee kun je zo luxe maken als je zelf wilt. Bij het gezellige strandpaviljoen Deining zijn alle voorzieningen aanwezig om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Niet iedereen weet dat, dus zetten wij graag alle mogelijkheden, service en faciliteiten op een rij.

Toiletten, douches en baby’s Castricum aan Zee

Strandbezoekers die een aantal uren van huis zijn, moeten natuurlijk een keer een sanitaire stop maken. Zij kunnen daarvoor bij Deining terecht. Wij bieden toiletten voor dames, heren en mensen met een beperking. Een bezoek aan het toilet is gratis voor gasten die ook van ons restaurant gebruik maken en kost 50 cent voor mensen die dat niet doen. Als je tijdens of na een lange stranddag zand en zout van je af wilt spoelen, kun je daarvoor gebruik maken van onze douches. Het tarief bedraag 1 Euro. Toiletten en douches worden met grote regelmaat schoongemaakt. Tijdens warme stranddagen zelfs aan de lopende band. De sanitaire voorzieningen bij Deining zijn ook ideaal om baby’s te verschonen. Dan kun je gelijk de luier in onze vuilbak achterlaten.

Webcam en gratis WiFi aan het strand

Natuurlijk kom je naar het strand om te relaxen. Zon, zee en chillen. Dan is het wel handig als je online kunt zijn. Om even te appen of op je strandbed een film te kijken. Misschien wil je toch nog even werken vanuit je eigen ‘strandkantoor’. Of een uurtje besteden aan opdrachten die je vanuit school hebt meegekregen. Bij Deining kan het allemaal! Kom naar ons toe en log in op ons WiFi-netwerk. Helemaal gratis! Met voldoende capaciteit voor grote aantallen bezoekers, ook op de topdagen in de zomer. Altijd online op het strand en ondertussen lekker eten, drinken en ontspannen. Wil je voor vertrek nog even checken wat voor weer het is in Castricum aan Zee? Kijk dan mee via onze webcam. Live in the sunshine!

Strandbezoek door mensen met een beperking

De route naar Deining is helemaal verhard. De houten vlonders van vroeger hebben plaatsgemaakt voor een vlakke en goed toegankelijke strandboulevard, die dagelijks wordt vrijgemaakt van zand. Zo kunnen ook mensen met kinderwagen, bolderwagen, rollator of beperking probleemloos vanaf het strandplateau ons strandpaviljoen bereiken. Naast de trap vind je een scheve oprit naar onze ingang. Via deze route bereik je ook gemakkelijk het invalidentoilet. Voor gasten met een beperking heeft Deining een speciale strandrolstoel beschikbaar, zodat ook zij tot aan de golven kunnen komen en een heerlijke stranddag kunnen beleven. Neem contact met ons voor meer informatie!

Strandkiosk, kinderspeelplaats en mountainbikes

Tijdens de zomermaanden gaan bij Deining altijd de luiken van de kiosk open. Goed om te weten als je op het strand ligt en trek krijgt in een verfrissend drankje of een hartige snack. Ook het afhaalpunt voor een ruime keus aan ijs. De strandkiosk bevindt zich aan de noordzijde van Deining en is toegankelijk via een gescheiden opgang. Voor onze jongste gasten is het strand natuurlijk een groot feest: zij vermaken zich op de kinderspeelplaats met natuurlijke buitendouche en het strandhuisje voor kinderen. En ben je sportief bezig geweest? Kom dan na je fietstocht over het strand naar ons toe om op te frissen, wat te eten & drinken en je mountainbike af te spoelen.

Verhuur van strandbedjes en zonneschermen

Zelf sjouwen is echt niet nodig. Als je naar het strand komt zorgen wij voor de strandbedjes en zonneschermen. Lekker comfortabel liggen, helemaal uit de wind. Wandel de strandafgang af, sla rechtsaf en je loopt recht op ons af (tweede paviljoen). Als je voorzieningen zoekt in Castricum aan Zee, kun je gerust aan Deining denken!

Pin It on Pinterest