Romantisch trouwen aan het strand van Castricum aan Zee

De mooiste dag van je leven. Na het aanzoek, misschien een mooie ring en maanden van voorbereiding is het eindelijk zover: jullie geven elkaar het ja-woord. Familie en vrienden zijn bijeen gekomen voor deze ene, speciale dag. Waar is het mooier dan te trouwen aan zee?

Een bruiloft met je voeten in het zand van het Castricumse strand

De zon schijnt, de zee is blauw en het zand lijkt wel van goud. Er staat een lichte bries en de golven kabbelen onophoudelijk op het strand. Het trouwprieel en de stoelen staan klaar. Tijd om jullie gasten te ontvangen! Zij rijden gemakkelijk en filevrij naar Castricum aan Zee. De grote parkeerplaats biedt ruimte voor 1.700 auto’s en de ontvangst bij Deining is hartelijk en gastvrij. Prachtige bloemen maken de aankleding extra bijzonder. De fotograaf is al aan de bruidsreportage begonnen. Ook de ambtenaar van de burgerlijke stand is gearriveerd. De bruidstaart staat gereed of – als het wat later op de dag is – de glazen voor de champagne. Laat de trouwauto met het bruidspaar nu maar komen. Alle ogen zijn op jullie gericht. De bruiloft met je voeten in het zand kan beginnen. Trouwen op het Castricumse strand!

Trouwen met een decor van zee, strand en duinen

De ceremonie is er een om nooit te vergeten. Dat kan ook niet anders met een decor van zee, strand en duinen. Met de frisse lucht en het geluid van golven en meeuwen. En natuurlijk met jullie als het stralende middelpunt. De trouwringen blinken in de zon, met de schelpen op de achtergrond. Elke foto die de fotograaf schiet, is raak! Op deze manier trouwen, is als een droom die echt uitkomt. Terwijl de jongste gasten zich nog vermaken in het zand, verplaatst de rest van het gezelschap zich naar het terras. Jullie worden uitgebreid gefeliciteerd. De drankjes en hapjes worden geserveerd en er wordt getoost. Het is de ideale bruiloft. Het enige dat wij niet in de hand hebben, zijn de weergoden. Maar wees gerust: uit de statistieken blijkt dat in Castricum aan Zee minder neerslag valt dan gemiddeld in Nederland, terwijl de zon juist meer uren schijnt.

Het diner, bruidsfeest en de huwelijksnacht in de Beach Lodge

Na de receptie en de borrel is het tijd voor het diner. Als jullie gaan trouwen aan zee zijn er volop aantrekkelijke mogelijkheden voor een lopend buffet, barbecue of meergangen diner. Je wilt toch dat het op jouw bruiloft gezellig is, op-en-top verzorgd en dat er geen enkele gast met honger naar huis gaat? Bij Deining ben je ervan verzekerd dat alles tot in de puntjes is geregeld! ’s Avonds barst jullie bruidsfeest los. Strand, zee en de muziek inspireren de gasten en de voetjes kunnen van de vloer. Het team van Deining zorgt ervoor dat iedereen zich vermaakt en dat niemand dorst heeft. Als de laatste gasten ten slotte in de kleine uurtjes het bruidsfeest verlaten en de rust aan het strand is teruggekeerd, volgt de overnachting in onze romantische Beach Lodge. Met het geluid van de golven op de achtergrond, zijn jullie samen met de maan en de sterren. Hoe mooi is dat?

Deining uitgeroepen tot beste trouwlocatie

Veel andere bruidsparen gingen jullie al voor. Niet voor niets wordt Deining hooggewaardeerd als trouwlocatie. Zo hebben wij recent de publieksprijs gewonnen bij de Love Awards en zijn wij uitgeroepen tot beste trouwlocatie in Noord-Holland. Daar is ons team hartstikke trots op. Het is een aanmoediging om alles uit de kast te halen voor jullie mooiste dag van je leven. Jullie feest is ons feest!

Overtuig jezelf: proef alvast de sfeer op onze website. Of nog beter: vraag online vrijblijvend de gratis Trouwbrochure aan! Ook organiseren wij regelmatig trouwbeurzen aan het strand, zoals het Wedding Beach Event (houd onze agenda in de gaten voor actuele data). Natuurlijk staan wij jullie met alle plezier telefonisch te woord als je vragen hebt over romantisch trouwen aan zee. Bel dan met onze Event Manager Tamar op 06 53 98 65 83. Graag tot ziens op de trouwlocatie van Deining in Castricum aan Zee!top trouwlocatie brochure deining

Pin It on Pinterest