Relaxed vergaderen aan zee

Wat geeft meer inspiratie: bijeenkomen in een vergaderruimte op een bedrijventerrein of relaxed vergaderen aan zee? Als het niet gaat om regulier werkoverleg, maar om een vergadering die georganiseerd is om op lange termijn of buiten-de-box te denken biedt het strand alles dat nodig is voor creativiteit en teambuilding. Het begint al wanneer je aankomt. Oneindige vergezichten en het ruisen van de golven helpen om ontspannen aan de vergadering te beginnen. De frisse lucht staat garant voor verfrissende denkbeelden tijdens de brainstorm of ‘heidag aan zee’. Geen stropdas of stress, maar laid back vergaderen tussen helm, schelpen, eb en vloed!

Vergaderen aan het strand

De beste plannen komen tot stand als de sfeer relaxed is. Wanneer ideeën net zo makkelijk aan komen rollen als de golven van de zee. Als je een stip op de horizon kunt zetten, omdat je die horizon ook werkelijk kunt zien. Waar het geluid van de meeuwen niet vervelend is, maar juist inspirerend. Dát zijn de ingrediënten voor vergaderen aan het strand! Castricum aan Zee neemt daarbij een bijzondere positie in tussen de badplaatsen langs de Nederlandse kust. Vanwege de ongerepte natuur en de perfecte balans tussen de stille duinen en – afhankelijk van het seizoen – gezellige drukte. En dankzij de gunstige ligging kun je vanuit Utrecht, Den Haag, Noord-Holland en Friesland zonder files het grote parkeerterrein aan zee bereiken. Kom je met de trein? Neem dan de intercity vanuit Amsterdam. Die stopt vier keer per uur op station Castricum.

De ideale vergaderlocatie voor een ‘heidag aan zee’

Iedereen in het bedrijfsleven kent de uitdrukking ‘vergaderen op de hei’. Maar waarom zou je niet kiezen voor een ‘heidag aan zee’? Daar waar ‘relaxed’ leidt tot resultaat. Waar de wapperende vlaggen en de zilte zeelucht bijdragen aan de productiviteit. De ideale vergaderlocatie voor een teamuitje, afdelingsoverleg, training, brainstorm en presentatie. Een locatie waar medewerkers en klanten nog lang met plezier aan terug zullen denken. Strandpaviljoen Deining in Castricum aan Zee is optimaal ingericht voor zakelijke bijeenkomsten. Deelnemers aan vergaderingen kunnen zowel worden ontvangen in de grote zaal (geschikt voor 10 tot 120 personen) als in de intieme, splinternieuwe Beach Lodge (voor 4 tot 10 personen). De beide vergaderlocaties beschikken over een eigen terras en meubilair dat speciaal bedoeld is om laid-back te kunnen vergaderen.

Deining is 365 dagen per jaar geopend. Het vergaderen aan zee kan zowel ’s morgens als ’s middags en in de avonduren. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig, waaronder WiFi, presentatieschermen, flipovers en geluidsinstallatie. De medewerkers zijn volledig gericht op het verlenen van service om een vergadering optimaal te laten verlopen. En de grote vergaderlocatie aan het strand is ook goed toegankelijk voor mindervaliden.

Vergaderarrangement inclusief lekkere lunch

Een goed vergaderarrangement houdt ook rekening met de inwendige mens. Vergaderen aan zee maakt immers hongerig! Voor aanvang zijn goede koffie, espresso, cappuccino, koffie verkeerd of latte machiato en diverse theesoorten waaronder ook verse munt- of gemberthee beschikbaar. Tijdens de vergadering staan water en vruchtensap op tafel en tijdens de pauzes wordt opnieuw koffie en thee geserveerd.
Ook een lekkere lunch maakt deel uit van het vergaderarrangement. Met vlees, vis en groenten van biologische boeren en duurzame leveranciers. Ook voor vegetariërs en deelnemers met speciale dieetwensen is een lekkere lunch vanzelfsprekend. Met pure, duurzame producten en verse seizoenspecials. Afhankelijk van de tijdsduur kan het vergaderarrangement ook bestaan uit een diner of uit een lunch en diner. Met koude of – afhankelijk van het seizoen – juist warme drankjes en heerlijke borrelhapjes wordt het geslaagde vergaderen aan zee afgesloten. Stap af van de traditionele vergadering en ervaar zelf wat vergaderen aan zee allemaal te bieden heeft. Ons team informeert je graag over de vele mogelijkheden!

Pin It on Pinterest