Maak kennis met Yvonne

Regelmatige bezoekers van Deining zullen haar zeker kennen: Yvonne Siepel is al jaren één van de gezichten van ons strandpaviljoen. Zij verwelkomt gasten met een spontane glimlach, zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt, is gastvrouw als er bruiloften en partijen bij Deining worden gevierd en verzorgt graag entertainment bij feesten en tijdens feestdagen. Van oorsprong is Yvonne geen Castricumse, maar geboren en getogen in Gelderland. Ze kwam naar Noord-Holland voor haar vriend, die bij de Marine werkt. Als strandliefhebbers bezochten zij samen regelmatig Deining, waar zij tijdens een stamppotavond kennismaakte met de vriendelijkheid van de medewerkers, waarop Yvonne tegen haar vriend zei: “Als ik hier kom wonen, dan wil ik bij dit paviljoen werken!”

Zon, zee en gezellige gasten

De werkdagen bij Deining zijn iedere dag weer anders. Zowel de terrassen klaarzetten voor Deining opengaat, als het afsluiten en opruimen als alle gasten weer richting huis gaan hoort bij het werken op het strand. “In de vroege uurtjes is het al prachtig aan het strand”, zegt ze. “We controleren of de voorbereidingen en voorspellingen van de dag nog steeds up-to-date zijn. Als team kijken we dan of de weersverwachting veranderd is. Hoeveel bezetting hebben we nodig? Wat staat ons vandaag te wachten aan feesten en partijen? Welke delen van het strandpaviljoen openen we direct? Welke delen laten we nog even gesloten en openen we later op de dag?” Haar werk is zo aantrekkelijk vanwege de zon, zee en gezellige gasten en het leuke team. “Het is elke keer opnieuw genieten van het uitzicht. Ons publiek is heel afwisselend en ik ben gek op kinderen. Die vermaken zich bij Deining uitstekend”. Bruiloften aan het strand zijn de hoogtepunten van Yvonne haar werk. Tijdens het seizoen van april tot oktober vinden er bij Deining meerdere trouwerijen per week plaats. “Ik heb dan intensief contact met de bruidsparen en ben onderdeel van de mooiste dag van hun leven. Dat levert veel voldoening en waardering op. Geweldig om zelfs een kerstkaart te mogen ontvangen van een bruidspaar dat je zo dankbaar is”.

Castricum aan Zee in 2019

Yvonne heeft veel zin in het nieuwe strandseizoen dat op het punt staat om te beginnen. “Ik ben nu medeverantwoordelijk voor het team, zeg maar het personeelsbeleid. Het is een uitdaging om zeven dagen per week te zorgen voor de juiste bezetting, zowel kwantitatief én kwalitatief. Van doordeweekse dagen – als bedrijven hier aan zee vergaderen – tot aan tropische dagen in het weekend met veel strandpubliek”. Graag maakt ze van de gelegenheid gebruik om een oproep te doen aan mensen die affiniteit hebben met (strand-)horeca, of zoals de eigenaar het noemt: ‘het hebben van zand in je aderen!’ Yvonne: “We hebben bij Deining nog steeds een aantal vacatures. Werken op het strand betekent dat je wordt betaald om van het mooie uitzicht te genieten …” Interesse? Meld je bij Yvonne!

Als onze gasten maar genieten

Verder staat Pasen alweer voor de deur. Dat zijn traditioneel gezellige voorjaarsdagen, waarbij veel gezinnen komen brunchen of lunchen. Begin april komt ook de nieuwe zomerkaart beschikbaar. Dat wordt smullen! Yvonne heeft een warm gevoel voor theater en dat komt in haar werk goed van pas. “Bij Deining gaat het niet alleen om eten & drinken, maar ook om entertainment. De gasten moeten niet alleen zeggen: ‘wat hebben we lekker gegeten’ maar vooral: ‘wat hebben we onwijs genoten.’ Daar lever ik graag een bijdrage aan. Tijdens spelavonden, feestdagen of gewoon een bezoekje aan het strand. Als de gasten maar genieten”. Gastvrouw Yvonne heeft ook nog wel ideeën en ambities voor de langere termijn. Momenteel volgt ze ook een deeltijdstudie, integrale veiligheidskunde. “Eerst maar afstuderen, daarna zou ik ook nog weleens in het buitenland aan de slag willen. Op Ibiza, Mallorca of misschien Curaçao. Mijn vriend zit tenslotte bij de Marine en die hebben een basis in Willemstad”. In Castricum aan Zee kijkt ze uit naar de aanpassingen die het komend jaar in het strandgebied plaats gaan vinden: “Dat maakt een bezoek aan Deining nóg aantrekkelijker, vooral in de wintermaanden. Verder biedt het nieuwe kansen, wellicht het organiseren van een leuke markt aan het strand”. Wil je zelf Yvonne spreken? Kom dan gezellig langs bij Deining! Live in the sunshine. Tot ziens bij Deining!

Pin It on Pinterest