Laat de zomer maar komen!

De schoolvakanties zijn begon­nen, het is rustig op kantoor en Connexxion laat de Kustbus weer rijden. Nederland gaat met vakantie. Sommigen vertrekken met de caravan naar Frankrijk of met het vliegtuig naar verre bestemmingen, anderen met hun kinderen naar Camping Bakkum. Lekker buiten in het bos, op slechts een paar honderd meter van Deining. Wat valt er de komende zomer allemaal bij ons op het strand te beleven?

Eten en drinken op het strand

Een stranddag maakt hongerig en dan ben je bij Deining aan het goede adres. Dagelijks bezorgen onze leveranciers verse producten, zoveel mogelijk uit de eigen streek. Onze keukenkanjers bereiden daarmee de heerlijkste gerechten voor ontbijt, lunch en diner. Via onze online menukaarten kun je vast virtueel voorproeven! Deining biedt volop relaxte zitplaatsen in ons restaurant, op het terras (bij warm weer onder de parasol) en op het strand. Daar serveren wij ook koude drankjes, cocktails en warme drankjes. En om je bezoek compleet te maken, heb je ook volop keuze van de Borrel & Bites kaart. Voor een snelle snack of verkoelend ijsje ben je welkom bij onze kiosk. Eten en drinken doe je bij Deining!

Faciliteiten en voorzieningen in Castricum aan Zee

Naast eten en drinken kun je ook heel goed bij Deining terecht als je gebruik wilt maken van onze faciliteiten en voorzieningen. Dat begint eigenlijk al voor vertrek: check even het actuele weer in Castricum aan Zee via onze webcam. Na aankomst kun je voor een comfortabele stranddag bij Deining ligbedjes, windschermen en parasols huren.

Verder beschikken wij over toiletten en douches. En een voorziening waar onze gasten liever geen gebruik van maken – maar die wel belangrijk is bij noodgevallen – een AED.

Ruim 100 uur per week geopend

Deining is elke dag vanaf 9:00 uur geopend, tot het moment dat onze laatste gasten tevreden naar huis toe gaan. Dat is 15 uur per dag, ofwel meer dan 100 uur per week!

Dichtbij Camping Bakkum

Er wordt gezegd dat Kennemer Duincamping Bakkum de oudste camping van Nederland is. Hoewel in 2014 al het 100-jarig bestaan werd gevierd, is dat niet helemaal zeker. Wel weten we dat Camping Bakkum met 56 hectare de grootste camping van Nederland is.

In het hoogseizoen overnachten er meer dan 6.000 gasten. Met alle voorzieningen is het dan ook de ideale locatie voor een gezellig verblijf in eigen land, in het bijzonder voor gezinnen met kinderen.

Op Camping Bakkum zit je op een steenworp vanaf het strand. In een paar minuten wandel je via de Zeeweg of via de Camping Strandweg door het duin naar Castricum aan Zee. Je vindt Deining als je aan het einde van de grote strandafgang rechtsaf slaat en 60 meter naar het noorden wandelt. Als je bij de afgang Bakkum-Noord het strand opgaat, linksaf slaat, en een paar honderd meter in zuidelijke richting loopt vind je Deining als eerste strandpaviljoen (na de strandhuisjes).

Sound of Ibiza

Regelmatig organiseren wij Deining feesten en evenementen. Zo draait DJ Keanu al jaren bij ons. Keanu is actief in de dance scène sinds begin jaren ’90. Met elementen van uplifting groovy & funky house tracks en een tintje latin beats past zijn draaistijl perfect bij de speciale sfeer van Ibiza. Tijdens de zomer van 2019 draait DJ Keanu op de zondagen 21 juli en 25 augustus bij Deining. De toegang tot The Sound of Ibiza! is gratis.

Het hele jaar door, en vooral tijdens de zomermaanden, zijn er bij Deining bruiloften en zakelijke bijeenkomsten. Deze vinden altijd plaats in onze beach lodge of in de Ibiza-zaal. Andere gasten merken daar niets van, of het moet het moment zijn waarop het bruidspaar op het strand ‘ja’ tegen elkaar zegt in het romantische trouwprieel met de zee als decor. Deining is er klaar voor: ons team is op volle sterkte, het restaurant en terras staan gereed en we hebben alles in huis om onze gasten te laten genieten op het strand. Laat de zomer van 2019 maar komen!

Pin It on Pinterest