Inspirerende vergaderlocatie

Veel directeuren, managers en medewerkers kennen ze wel: van die vergaderingen waar geen eind aan lijkt te komen. Zakelijke bijeenkomsten in een kantoor op een industrieterrein, soms zelfs in een vergaderruimte zonder ramen. Geen parkeerplek, geen uitzicht, geen frisse lucht, geen lekkere koffie en geen inspiratie. Kan dat nu niet anders? Vaak zijn vergaderruimten geschikt voor korte werkbesprekingen. Snel even met een klant, leverancier of een aantal collega’s door de agenda heen en dan weer terug naar de werkplek. Business as usual dus. Maar wat als de vergadering de hele dag duurt? Als er een stip op de horizon moet worden gezet? En het de bedoeling is dat de deelnemers aan de bijeenkomst buiten hun dagelijkse routine gaan denken? Dan wordt het tijd voor een inspirerende vergaderlocatie met een wat minder alledaagse agenda!

Event als inspiratie voor heisessie, teamuitje of bedrijfsborrel

Precies om die reden wordt op woensdag 19 september aanstaande Business at the Beach georganiseerd. Een event met boeiende sprekers, een groot aantal tips en demonstraties om zakelijke bijeenkomsten succesvol te laten verlopen en volop gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers. Inclusief een doorlopende proeverij en gezellige livemuziek. Bedoeld voor iedereen die in het bedrijfsleven of bij de (semi-) overheid periodiek of eenmalig een heisessie, brainstorm, training, presentatie of teamuitje moet organiseren en op zoek is naar goede ideeën en een geschikte vergaderlocatie. Ook inspirerend voor degenen die binnen organisaties verantwoordelijk zijn voor het plannen van de kerstborrel, de nieuwjaarsbijeenkomst of de receptie voor iemand die afscheid neemt. Tijdens Business at the Beach leer je hoe een Barista de lekkerste koffie maakt, hoe je het beste cocktails kunt shaken, lekker ijs kunt bereiden en oesters proeven. We nemen je mee naar het Casino Royal en laten je zien welke ontspannende activiteiten er allemaal mogelijk zijn op het strand. Tussendoor geniet je van de mooiste wijnen en zorgen onze koks en de bediening ervoor dat het je aan niets ontbreekt!

Bijeenkomst in een ongedwongen vergaderlocatie aan zee

Aan alles is gedacht: sprekers met een goed verhaal, waaronder Mark Tigchelaar, Lyanne Vos en Shanna Proost, geven je stof tot nadenken en laten zien hoe je bijvoorbeeld grote groepen deelnemers kunt boeien in de Ibizazaal en kleine groepen in een vergaderruimte als de Beachlodge. De muzikale entertainment wordt verzorgd door Lovesound en de prachtige zangeressen Jamie & Rosanne. Castricum aan Zee is uitstekend, filevrij bereikbaar met de auto en er is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Wij hebben alvast een gratis parkeerplaats voor je gereserveerd. Kom je liever met de trein? Laat het ons weten via het aanmeldformulier, dan zorgen wij voor vervoer van het station naar het strand en vice versa. Laat je inspireren voor een vergaderlocatie aan zee, weg van de snelweg en van het bedrijventerrein. Tijdens Business at the Beach valt alles samen: de mogelijkheden die het strand te bieden heeft voor zakelijke bijeenkomsten, de bedrijfsborrel of receptie met de kans om te netwerken met andere ondernemers en ideeën op te doen voor de vergadering of het event dat je van plan bent om binnenkort zelf te organiseren. Verder zoeken of urenlang Googelen hoeft niet meer als je 19 september vanaf 15:30 uur vrijhoudt in je agenda.

Business at the Beach is gratis

Deelname aan het Event is helemaal gratis. Het is onze bedoeling om je kennis te laten maken met het unieke karakter van het strand als inspirerende vergaderlocatie. Met de gastvrijheid van Castricum aan Zee en de geweldige faciliteiten die indoor (vergaderruimte, restaurant, voorzieningen) en outdoor aanwezig zijn. Alle inspiratie, ideeën, netwerken, hapjes en drankjes zijn daarom voor onze rekening en van onze partners. Dat doen wij met heel veel plezier. Deelnemers hoeven zich alleen gratis aan te melden. Dat kun je doen via het aanmeldformulier. Graag tot ziens tijdens Business at the Beach! Live in the sunshine. Tot ziens bij Deining!

Pin It on Pinterest