Pizza Castricum aan Zee

Lekker naar het strand. Om te relaxen, van de zon te genieten en te zwemmen. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen. Maar de zeelucht maakt ook hongerig. Dan is het goed om te weten dat je bij Deining een heerlijke pizza kunt eten. In ons restaurant, op ons terras of gewoon om af te halen en mee te nemen naar jouw eigen plek in Castricum aan Zee.

Pizza op het strand

Sinds het begin van 2020 beschikt Deining over een originele, houtgestookte pizzaoven. Alle pizza’s worden ter plaatse verse bereid door een echte Italiaanse pizzabakker. De basis voor de pizza is een heerlijk dunne, knapperige pizzabodem. Die wordt voorzien van de lekkerste tomatensaus en belegd met verse ingrediënten. De pizza wordt afgedekt met heerlijke kaas en vervolgens gebakken in de houtoven. Kom zelf het resultaat proeven bij ons pizza restaurant op het strand!

Je kunt kiezen uit verschillende smaken. Zoals voor de pizza Margherita, met tomatensaus, buffelmozzarella en basilicum. Ben je gek op groente? Probeer dan de pizza Verdure, met gegrilde paprika, aubergine en courgette. Liefhebbers van kaas doen zichzelf een groot plezier met de pizza Quattro Formaggi. Allemaal huisgemaakt uit onze houtoven.

Natuurlijk ben je van harte welkom in ons restaurant op het strand voor de pizza Prosciutto met tomatensaus, buffelmozzarella, prosciutto, paddenstoelen en rucola. Of als je wilt smullen van de pizza Piccante met spinata calabrese, de pizza Tartufo met ham, truffeltapenade en pecorino kaas of proef de pizza Hawaii met buffelmozzarella, ham en ananas. Voor de kids is er keuze uit kinderpizza’s in vijf verschillende smaken.

Pizza bestellen op het strand

Als je naar Castricum aan Zee komt, kun je nu eenvoudig pizza bestellen. Download de app van Jamezz op je smartphone en kies voor bestellen. Navigeer naar de heerlijke pizza’s van Deining en je kunt direct online betalen. Zodra jouw pizza gereed is, krijg je een berichtje en kun je hem afhalen. Krijg je al trek voordat je naar het strand vertrekt? Volg dan de link om alvast onze pizzakaart te bekijken!

Misschien kom je wel met je gezin, familie of vrienden naar Castricum aan Zee en zouden de anderen graag liever iets anders bestellen dan pizza. Geen probleem: de keuken van Deining denkt aan alle gasten. Via de Jamezz app, de menukaart op onze website en natuurlijk met hulp van onze gastheren en gastvrouwen valt er voor iedereen meer dan genoeg te kiezen!

Deining Take Away

Je bent van harte welkom om een tafeltje te reserveren in onze strandpizzeria of op ons terras. Zo kun je met een fris (of juist warm) drankje erbij relaxen en genieten van het mooie zeezicht. Dat geeft je bovendien de kans om een voorgerecht en/of nagerecht te bestellen bij je pizza en om van de sanitaire voorzieningen gebruik te maken.

Maar pizza’s laten zich ook makkelijk meenemen. In speciale pizzadozen blijven ze heerlijk warm terwijl jij terugloopt naar jouw plek op het strand, je strandhuisje of naar camping Bakkum. Op verzoek snijden we de pizza vast voor. De pizzadoos kun je dan gebruiken dan als bord. Voor veel andere consumpties beschikt Deining sinds kort over een Take Away. Om misverstanden te voorkomen: vanuit Deining bezorgen wij niet.

 

Kortingscode en pizza actie

Met enige regelmaat zullen we ook een pizza actie hebben. Deze aanbiedingen zijn altijd tijdelijk en worden speciaal aangekondigd. Dat kan met een kortingscode zijn, zoals je misschien van New York Pizza en Domino’s gewend bent, maar ook in een andere vorm.

Houd daarom altijd onze website, de bestelapp Jamezz en de sociale media van Deining in de gaten. Voor een kortingscode of pizza actie kun je ons volgen op Twitter, Facebook, Instagram, Linkedin en Google. Onze pizzeria op het strand van Castricum aan Zee is uniek. Buon Appetito!

Pin It on Pinterest