Het seizoen gaat weer beginnen

Wat komt daar allemaal bij kijken? Het strandseizoen is weer begonnen. Dit betekent dat onze terrassen weer voller worden en ook de feesten en partijen weer van start gaan. Maar wat komt er eigenlijk bij zo’n nieuw seizoen kijken. Het trainen van nieuw personeel is erg belangrijk voor een seizoenbedrijf als Deining. Daarom zijn wij ook op zoek naar nieuw personeel voor aankomende zomer. Maar ook op dit moment kan je je aanmelden. Daarnaast gaat er bij Deining weer een zomerkaart in. Heerlijke zomerse salades, mooie visgerechten speciaal dit jaar vlees vanuit onze Mibrasa grill-oven. Het vlees dat je deze zomer op ons terras gaat proeven, heeft dus een heerlijke BBQ smaak. Feesten en partijen! Deining organiseert dit jaar weer verschillende evenementen, waaronder het Wedding Beach Event. Trouwen aan zee, cocktails op het terras met een BBQ op maat en een knallende band! Onze Wedding Planner gaat graag met jullie in gesprek!

Wil jij ook werken op deze unieke locatie?

Veel jongeren zijn werkzaam in de horeca, omdat dit naast school goed te combineren valt. Het is werk is tevens goed voor je sociale vaardigheden, aangezien je met veel persoonlijkheden te maken krijgt. Op het strand komen voornamelijk mensen die relaxed zijn, waardoor er een luchtige sfeer ontstaat. Daarnaast is het ook hard werken, wat goed is voor de jonge generatie. Het huidige team van Deining leert je lopen met drie/vier borden en het serveren van verschillende dranken. Mocht je achter de bar willen werken, is dat uiteraard ook mogelijk. Ook voor deze (voornamelijk) jongens, nemen wij de tijd om de kneepjes van het vak te leren. Maar dat is niet alles, ook koks zijn bij ons van harte welkom! Onder leiding van chef Klaas Stuifbergen, leer jij heerlijke gerechten te maken op correcte wijze. Meld je snel aan!

Tips

Wat is nou precies handig om te vragen tijdens een sollicitatiegesprek? Wellicht dat je nog geen werkervaring hebt en dat je dat tegenhoudt. Dat hoeft niet! Daarom wat tips:

  • Wees op tijd voor je gesprek
  • Maak voor jezelf een CV, zodat wij overzichtelijk kunnen zien wie jij bent
  • Stel vragen aan ons, wij zijn gek op mensen die enthousiast zijn!
  • Geef aan wat je bij Deining wilt komen doen
  • Je bent op het strand, hou je hoofd cool, lach en geniet

Deze zomer loop jij bij ons op het terras!

Ben jij enthousiast geworden? Zin om ons team aan te vullen? Dan horen we graag van je! Kees doet de sollicitatiegesprekken bij Deining en hij is te bereiken op personeel@deining.nl. Wij hopen je snel te zien!

Pin It on Pinterest