Deining en Sports at Sea worden buren in Castricum aan Zee

Deining gaat een innovatief nieuw strandpaviljoen bouwen

Castricum aan Zee

Strandpaviljoen Deining en Watersportcentrum Sports at Sea worden buren! Deining & S@S hebben de intentie om vanaf 2021 naast elkaar horeca en watersportfaciliteiten aan te bieden die goed op elkaar zijn afgestemd wat betreft activiteiten en uitstraling.

Het plan houdt rekening met dynamisch kustbeheer en circulair bouwen en voorziet in een duurzame oplossing voor verschillende ruimtelijke vraagstukken en technische uitdagingen. Meerdere partners werken aan de voorbereidingen van de nieuwbouw, met technieken die nog niet eerder langs de kust zijn toegepast.

Volg de bouw

Als alles volgens plan verloopt, zal het nieuwe strandpaviljoen in het eerste kwartaal van 2021 worden gerealiseerd. Op een speciale website kun je een impressie bekijken en houden Deining, Sports at Sea en de andere partners je op de hoogte van de voortgang.

Volgend jaar

Nog meer genieten

Innovatieve nieuwbouw

Belangrijk nieuws voor onze gasten

Dankzij de innovatieve nieuwbouw en de samenwerking met Sports at Sea kan Deining zijn gasten straks nog meer comfort en strandbeleving bieden. Het nieuwe paviljoen zal (’s zomers zelfs letterlijk) laagdrempelig zijn. De gezelligheid, gastvrijheid en de heerlijke gerechten die je van ons gewend bent, komen dan nog beter tot hun recht!

Tot de jaarwisseling ben je als vanouds van harte welkom in ons vertrouwde restaurant. Daarna vindt gedurende drie maanden de vernieuwbouw plaats. Vanaf begin april verwachten wij je te kunnen verwelkomen in het nieuwe strandpaviljoen. Geplande feesten, bruiloften en vergaderingen gaan dus gewoon door!

Extra comfort & strand­beleving

Pin It on Pinterest