Deining en Sports at Sea worden buren in Castricum aan Zee

Deining gaat een innovatief nieuw strandpaviljoen bouwen

Castricum aan Zee

Strandpaviljoen Deining en Watersportcentrum Sports at Sea worden buren! Deining & S@S hebben de intentie om vanaf 2021 naast elkaar horeca en watersportfaciliteiten aan te bieden die goed op elkaar zijn afgestemd wat betreft activiteiten en uitstraling.

Het plan houdt rekening met dynamisch kustbeheer en circulair bouwen en voorziet in een duurzame oplossing voor verschillende ruimtelijke vraagstukken en technische uitdagingen. Meerdere partners werken aan de voorbereidingen van de nieuwbouw, met technieken die nog niet eerder langs de kust zijn toegepast.

Volg de bouw

Heel goed nieuws uit het gemeentehuis van Castricum: nadat de stakeholders in de Overleggroep Strandgebied (OSC) zich al positief hadden uitgesproken, hebben het college van B&W en de gemeenteraad van Castricum op 22 oktober jongstleden ook ingestemd met de plannen van Deining en Sports at Sea. Dit betekent dat de initiatiefnemers nu door kunnen met de innovatieve nieuwbouw van het strandpaviljoen en het watersportcentrum.

Als alles volgens schema verloopt, vindt de oplevering medio april 2021 plaats. Volg de link om de plannen te bekijken. Wij zullen je via onze nieuwsbrief en de speciale website op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Volgend jaar

Nog meer genieten

Innovatieve nieuwbouw

Belangrijk nieuws voor onze gasten

Dankzij de innovatieve nieuwbouw en de samenwerking met Sports at Sea kan Deining zijn gasten straks nog meer comfort en strandbeleving bieden. Het nieuwe paviljoen zal (’s zomers zelfs letterlijk) laagdrempelig zijn. De gezelligheid, gastvrijheid en de heerlijke gerechten die je van ons gewend bent, komen dan nog beter tot hun recht!

Tot de jaarwisseling ben je als vanouds van harte welkom in ons vertrouwde restaurant. Daarna vindt gedurende drie maanden de vernieuwbouw plaats. Vanaf begin april verwachten wij je te kunnen verwelkomen in het nieuwe strandpaviljoen. Geplande feesten, bruiloften en vergaderingen gaan dus gewoon door!

Extra comfort & strand­beleving

Pin It on Pinterest