Kinder­feestje

op het strand

Een verjaardag is een hoogtepunt in het leven van een kind. Vaak zijn ze al dagen zenuwachtig en nieuwsgierig welke cadeautjes ze gaan krijgen. Of ze nu 5 jaar worden, 6 jaar of 12 jaar. Een leuk kinderfeestje maakt iedereen blij. Slingers, een taart met kaarsjes en vrolijke gezichten zorgen voor onvergetelijke foto’s en video’s.

Kinderfeestje Castricum

Deining in Castricum aan Zee is de ideale locatie voor een geslaagd kinderfeestje op het strand. Wij hebben legio mogelijkheden voor binnen & buiten.

Zo hebben wij onder andere:

  • Kids pizza met glas limo & een waterijsje
  • Kids menu met friet, snack, limo & een waterijsje

voor € 9,50 per kind

zelf offerte opstellen voor feest bij Deining met restau

Kidsparty

Je verjaardag vieren op het strand hoe gaaf is dat! Samen met Yuri van Surfschool Castricum verzorgen wij jouw feestje aan Zee. Een feestje waar jouw vriendjes nog lang over zullen napraten.

Wat gaan jullie doen?

  • 1,5 uur:  Golfsurfen
  • 1 uur:  Pizza Party – verse houtoven pizza, glas limo & een waterijsje

Kidsparty mogelijk vanaf 6 kinderen:  € 29,50 per kind

zelf offerte opstellen voor feest bij Deining met restau

de leukste verjaardag

Spelen op het strand

Feest!

Kinderverjaardag organiseren in Noord-Holland

Een kinderverjaardag kun je natuurlijk thuis organiseren, of op een locatie buiten de deur. Als je in Noord-Holland de natuur en de buitenlucht opzoekt, ligt Castricum als bestemming voor de hand. Bos, duin en strand bieden veel mogelijkheden voor een gezellig feestje. En bij Deining op het strand kun je binnen feesten, buiten spelen en een goed kindermenu combineren!

Deining is 365 dagen per jaar geopend. Als het buiten warm is, dan is het binnen heerlijk koel. En op koude dagen is het binnen behaaglijk warm. Een breed strand en speeltoestellen voor de deur en een aantrekkelijk kindermenu maken van elke kinderverjaardag een feestje. Kom dus met je vriendjes en vriendinnetjes naar Deining als je wat te vieren hebt!

zelf offerte opstellen voor feest bij Deining met restau

Nodig je vriendjes nu maar uit.

Pin It on Pinterest