entertain­ment aan zee

Het strand van Castricum aan Zee in het algemeen, en Deining in het bijzonder, biedt heel veel mogelijkheden voor muzikaal, sportief en culinair entertainment. Ideaal om te combineren met een vergadering of bedrijfsuitje. Zo kun je een zakelijke bijeenkomst afwisselen met ontspanning en besluiten met een bijzondere maaltijd en muziek.

Deining werkt daarvoor samen met een groot aantal professionele partners, waaronder Shake Kings en Looping Good op culinair gebied, Surfschool Castricum op sportief gebied en meerdere bands, DJ’s en muzikanten.

voor feest, vergadering of bedrijfsuitje

Als jij op het strand een vergadering, bedrijfsuitje of feest wil organiseren waar nog lang over wordt nagepraat, dan denkt Deining graag met je mee over het entertainment. Neem contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak!

Het aanbod van muzikaal, sportief en culinair entertainment wisselt regelmatig. Wil jij op de hoogte blijven? Volg Deining dan op social media of meld je aan voor onze Nieuwsbrief!

Inspiratie

Door uitzicht op zee

Enjoy

muzikaal, sportief en culi­nair enter­tain­ment

Natuurlijk doet het team van Deining er alles aan om de gasten van jouw feest, deelnemers aan jouw vergadering of teamuitje een onvergetelijk dag op het strand te bieden. Wij werken samen met een aantal partners die daarvoor unieke vormen van entertainment kunnen verzorgen. Doe inspiratie op via onderstaande links of neem contact op met onze afdeling Sales om jouw specifieke wensen te bespreken.

 

  • MUZIKAAL ENTERTAINMENT
  • SPORTIEF ENTERTAINMENT
  • CULINAIR ENTERTAINMENT

Not Business as Usual

laid back vergaderen

Pin It on Pinterest