Deining menukaart

Lekker smullen met zicht op strand en zee. Dat kan bij Deining vier seizoenen lang. Ons restaurant is 365 dagen per jaar geopend en zodra het weer en de temperatuur het toelaten ben je van harte welkom op het terras voor ontbijt, lunch of diner. Op zonnige dagen serveren wij ook bij de relaxte stoelen en banken in het zand voor het terras.

Het Deining Menu wordt meerdere keren per jaar aangepast. Zo geniet je altijd van de gerechten die het beste met het seizoen samengaan. Ons team in de keuken werkt zoveel mogelijk met biologische, eerlijke en verse producten, bij voorkeur uit Noord-Holland. Je hebt altijd een ruime keuze uit vis, vlees en vegetarisch.

Uit eten in Castricum aan Zee

Deining is een heerlijke locatie om uit eten te gaan in Castricum aan Zee. De relaxte sfeer, het mooie uitzicht en het Deining Menu maken hongerig. Online reserveren voorkomt teleurstelling.

Als je ons volgt op Social Media ben je altijd op de hoogte van de verrassende nieuwe gerechten op de Deining Menukaart. Inschrijven voor onze Nieuwsbrief is natuurlijk ook een goed idee!

Voorgerechten

Van biologisch brood tot soep & salades

Hoofdgerechten

Van pasta’s tot vlees, vis & vegetarisch

Desserts

Van taart & cake tot ijs

Genieten van

Eerlijke gerechten

Smullen!

Deining menukaarten

Het Deining Menu bestaat uit meerdere menukaarten. Zo hebben wij vanaf 11:00 tot 16:00 uur een kaart voor de lunch en vanaf 16:00 uur wordt het diner geserveerd. Onze kleine gasten kunnen kiezen van de Kinderkaart.

Het strand van Castricum aan Zee maakt niet alleen hongerig, maar zorgt er ook voor dat je dorst krijgt. Onze (koude en warme) Drankenkaart, de Bierkaart, de Wijnkaart en de Cocktail-Gin-kaart bieden daarom een ruime keuze. Bij de Borrel horen natuurlijk ook Bites.

Volg de links om de verschillende kaarten te bekijken of klik hier voor het hele Deining Menu. Op mooiere dagen kan het druk zijn, dus reserveren wordt altijd aanbevolen!

Vers. Met liefde bereid. Lust voor het oog.

Eerlijk eten

Pin It on Pinterest