0251 - 67 41 01

Vergaderen aan Zee

Relaxed vergaderen

seperator

Wat is er lekkerder dan op het strand uitwaaien voor, tijdens of na een vergadering aan zee? Vergaderen aan zee is pas écht relaxed.

Of het nu gaat om een vergadering, brainstormsessie, presentatie, personeelsbijeenkomst, heidag of teambuilding: de frisse zeelucht zal iedereen goed doen. Om nog maar te zwijgen over de effecten van de stip op de horizon en de ontspannen sfeer op het strand!

Vergaderruimten

seperator

Deining heeft vergaderruimten waar in alle rust vergaderd kan worden met groepen van 5 tot 100 personen. Zalen aan het strand met veel daglicht én uitzicht op zee. Dé geschikte vergaderlocatie in een intieme setting of juist geschikt voor een grootschalige presentatie. Uiteraard voorzien van alle moderne vergaderfaciliteiten.

inspiratie zee strand vergaderen castricum deining

Inspirerende omgeving

seperator

De frisse zeelucht geeft letterlijk “lucht”. Geïnspireerd door de ruizende golven en ruime blik op zee komen de mooiste ideeën en plannen tot stand.

Vanaf het moment dat je het strand oploopt krijg je een speciaal gevoel van ontspanning.

Geen files

seperator

Deining is centraal gelegen in de driehoek Amsterdam-Haarlem-Alkmaar aan het strand van Castricum aan Zee. Castricum is zonder files (je rijdt namelijk “tegen de files in”) goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. (Ieder kwartier een Intercity vanuit Amsterdam.)

Volg vanaf de A9 de Provincialeweg (N203) en de Zeeweg (N513).

Volg vanaf de A8 de N8/N246, de Provincialeweg (N8/N203) en de Zeeweg (N513).

Deining centraal gelegen zonder files vergaderen castricum
probleemloos parkeren strand castricum

Makkelijk parkeren

seperator

Parkeren bij het strand is geen probleem. Het grote parkeerterrein biedt plaats aan zo’n 1.700 auto’s. Het is betaald parkeren en er kan alleen met pin worden betaald.

Bovenaan het strandplateau zijn er 14 invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Daar is parkeren voor invaliden die in het bezit zijn van een gehandicaptenparkeerkaart gratis.

Kom niet voor verrassingen te staan en kijk altijd ter plaatse op de  verkeersborden!

Alle faciliteiten

seperator

Naast voldoende rust en privacy beschikt Deining over:

 • Snel WiFi
 • Beamer
 • Flatscreen
 • Deining schrijfgerei
 • Flipover
 • Microfoon
 • Geluidsapparatuur (versterker, CD-spelers, boxen, mengpaneel)
 • (Feest)verlichtingsapparatuur
 • Dj-booth (mét of zonder dj)

Enkele vergaderruimten zijn voorzien van:

 • Openhaard
 • Eigen bar
 • Privé terras
vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

seperator

Bij Deining staat relaxed vergaderen voorop. Om alles soepel te laten verlopen hebben wij een aantal Vergaderarrangementen samengesteld. Alles vooraf regelen zorgt voor een ontspannen vergaderdag!

De Vergaderarrangementen zijn naar wens uit te breiden. Van compleet verzorgde All-in arrangementen tot losse arrangementen voor de inwendige mens zoals: Ontbijt, Brunch, Lunch, Sandwich buffet, High Tea, High Deining, Borrel, Feest, Barbecue en Diner.

Activiteiten & Workshops

seperator

Deining biedt diverse mogelijkheden om jouw vergadering, feest of event uniek te maken.

In samenwerking met Meisjes met Smaak voor o.a. Culinair Entertainment en Merkactivatie en UP Events voor verschillende teambuilding activiteiten en workshops voor een te gekke ervaring op of rond het strand.

Nieuwsbrief Op de hoogte blijven van onze acties en evenementen? Ontvang ze in je mailbox.