0251 - 67 41 01

Vergaderen aan zee

Brainstorm aan het strand

seperator

Wat stimuleert er nu beter tijdens een vergadering dan de frisse zeelucht? Bij Deining kun je heerlijk brainstormen in onze sfeervolle vergaderruimte aan zee; ’s winters bij de openhaard en zomers met de deuren wagenwijd open. Of het nu om een kleine groep van 10 mensen gaat of een grote groep van 100 mensen; wij hebben altijd een geschikt plekje. Daarnaast beschikken we over alle benodigde middelen, zoals wifi, een beamer(scherm), flipovers en een geluidsinstallatie. Een vergadering aan zee is de perfecte combinatie tussen ontspanning en werk. Na een goede brainstorm waai je natuurlijk lekker uit op het strand.

vergaderen bij deining brainstorm aan het strand
Fotografie Marleen Sahetapy
vergaderen bij deining naborrelen
Fotografie Marleen Sahetapy

Naborrelen of dineren

seperator

Vergaderen aan zee maakt iedereen hongerig. Een lekker koud drankje en wat borrelhapjes in de zomer of een warme kom soep in de winter gaan er natuurlijk altijd in. Het is ook mogelijk om lekker te lunchen tijdens het vergaderen. Wil je je werknemers echt even verwennen? Dan zorgen wij voor een heerlijk diner; zelf samengesteld of a la carte. In de zomer kun je genieten van een barbecue en een buffet op het terras. Bij Deining proberen we altijd zo puur mogelijk te koken met verse streekproducten en seizoengroentes. Bekijk hier ons menu.

Wij denken graag mee

seperator

Klinkt een vergadering aan het strand jou als muziek in de oren? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken uiteraard graag met je mee over het diner of een lekkere lunch voor elk budget. Verras je werknemers met een gezellige, ongedwongen vergadering aan zee!

Fotografie Marleen Bos

Nieuwsbrief    Op de hoogte blijven van onze acties en evenementen? Ontvang ze in je mailbox.