0251 - 67 41 01

Trouwfeest op het strand

Trouwfeest op het strand

seperator

Klinkt een feest op het strand jou als muziek in de oren? Iedereen wordt immers gelukkig van de zee met haar dansende golven. De ideale locatie om de mooiste dag van jullie leven af te sluiten met een goed feest. Willen jullie live muziek op jullie trouwfeest of de avond knallend afsluiten? Onze weddingplanner denkt graag met jullie mee!

[/vc_column_text]

Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Event Manager

Referenties

seperator
 • Toplocatie om te trouwen, eten en feesten. Tijdens onze bruiloft regende het, hierdoor dreigde onze fotoshoot niet door te kunnen gaan. Deining heeft ervoor gezorgd dat een 4x4 auto ons richting de trouwauto heeft gebracht. Top! Zo konden wij toch nog mooie foto's in het bos maken. De barbecue is overheerlijk, vooral de biefstuk! Het personeel is top, werkt keihard en is zeer klantvriendelijk. Je krijgt alle vrijheid qua decoreren en eigen inbreng. Onze gasten waren ook zeer te spreken over de locatie en het personeel. En om dan je avond af te sluiten in het strandhuisje is geweldig, om nog maar niet te spreken over het champagne ontbijt. Als je op het strand wilt trouwen, denk dan zeker aan Deining.  Het was voor ons onvergetelijk!

  ,

 • We trouwen over 3 weken bij Deining. Tot nu toe hele fijne communicatie en alles is mogelijk. Tussentijds veel veranderd maar dat was allemaal geen probleem. We hebben er de volste vertrouwen in dat we een super mooie dag gaan beleven in juni! We trouwen over 3 weken bij Deining. Tot nu toe hele fijne communicatie en alles is mogelijk. Tussentijds veel veranderd maar dat was allemaal geen probleem. We hebben er het volste vertrouwen in dat we een super mooie dag gaan beleven in juni!

   

  Sanne

  ,

 • Geweldige service! Veel van onze vrienden komen oorspronkelijk uit de horeca en iedereen was zeer tevreden. Wij als bruidspaar werden ook goed in de gaten gehouden en regematig bijgevuld met water (vanwege het heerlijke weer die dag). Het eten was heerlijk. De dag zelf verliep vlekkeloos en we hebben heerlijk relaxt van alles kunnen genieten zonder ons ergens druk over te maken.

  Jonas & Lisette

  Trouwen aan Zee

  ,

 • We hebben een fantastische trouwdag gehad bij Deining! De locatie zag er (zoals altijd!) prachtig uit, BBQ was heerlijk, ruimte precies groot genoeg, bediening super, weddingplanner Cynthia goed en professioneel: we zijn hartstikke tevreden! We zijn ook zeer tevreden over hoe Roy en Cynthia met ons meedachten: een slaapplaats voor een peuter was zo geregeld, evenals omkleedruimte voor de band. We wilden erg graag een diner aan lange tafels: niet echt gebruikelijk bij een BBQ voor zo'n grote groep als de onze, maar het was geen enkel probleem en de ruimte zag er prachtig uit!

  Joe & Ellen

  Trouwen aan Zee

  ,

 • Hele goede service en totaal geen zorgen gehad op deze dag! Alles was tot in de puntjes goed geregeld.

  Thijs & Chantal

  Trouwen aan Zee

  ,

 • Goede bediening, fijne sfeer op het feest. We kregen ook veel complimenten van de gasten over de fijne en snelle bediening. Van te voren goed begeleid. Alles was wel mogelijk, al onze wensen konden uitgevoerd worden.

  John Robin & Wendy

  Trouwen aan zee

  ,

 • Mooi interieur: passend bij zon, zee, strand. Sfeervol. Enthousiaste medewerkers: denken goed met klant mee; flexibel. Grote parkeerplaats dichtbij. Goede bezetting personeel tijdens ceremonie en feest.

  Falko & Jolande

  Trouwen aan Zee

  ,

 • Bediening was helemaal top. Het eten was overheerlijk en in overvloed. Als bruidspaar werden wij goed in de gaten gehouden en hebben wij geen moment zonder drankje gestaan. Wij kregen alle vrijheid qua versieren van de ruimte.

  Tevens hadden wij erg slecht weer op onze trouwdag. Deining heeft er alles aan gedaan om de dag onvergetelijk te maken ondanks het weer. Het champagne ontbijt was erg lekker en vooral leuk om nog even te evalueren met Tamar over onze dag.

  Deining, jullie zijn echt top en niet voor niets de beste strandtent.

  Roy & Manon

  Trouwen aan zee

  ,

 • Het eerste gesprek met Cynthia voelde meteen goed. Je kon merken dat ze veel ervaring had met bruiloften en ze had meerdere goede tips. De mogelijkheden die Deining biedt zijn heel divers; de kidsclub als voorbeeld was een uitkomst voor ons.

  De dag was nog perfecter dan dat we het ons hadden voorgesteld! Het personeel was vrolijk en opgewekt, dacht mee en deed mee. Het verliep vlekkeloos, het eten was heerlijk en royaal aanwezig, in de ruimte zowel binnen als buiten was het prima vertoeven voor onze gasten en de kinderen werden vermaakt op het strand!

  En om het helemaal goed af te sluiten kregen we van Deining een overnachting op het strand met een ontbijt de volgende ochtend. Mede dankzij Deining een dag om nooit te vergeten!

  Alexander & Mandy-Ann

  Mandy-Ann & Alexander

  ,

 • Wat hebben wij een droombruiloft gehad.
  Mooie romantische locatie, gezellige sfeer en een topteam dat ons de gehele dag super verzorgd heeft.
  Allemaal ingrediënten voor een perfecte beach-wedding! Bedankt voor deze onvergetelijke dag!
  Bart & Lindi
   

  trouwen-aan-zee

  ,