0251 - 67 41 01

Het laatste nieuws

Posted in Blog, on 28 februari 2017, by , 0 Comments

Op 16 & 17 april zal Deining met Pasen geopend zijn voor een heerlijk brunch- of lunchbuffet. Op beide dagen is de brunch om 10.30 uur en de lunch om 13.30 uur. Komt u eerst lekker opwarmen met een heerlijke kop huisgemaakte soep, om daarna uw brood te beleggen met verse vlees- of visgerechten! Zoals altijd hebben kinderen een speciale plek bij Deining en zullen zij kunnen genieten van een geheel eigen buffet! Kinderen tot 4 jaar eten gratis mee! Voor slechts € 29,50 voor volwassenen en € 14,50 voor kinderen tot 11 jaar is het wederom genieten geblazen bij ons op het strand! Wij sluiten de brunch en lunch af met een spetterend dessertbuffet met diverse zoete lekkernijen.

Reserveer op tijd!

Net zoals voorgaande jaren, kwamen veel reserveringen al vroeg binnen. Mocht u daarom meer informatie willen hebben omtrent Pasen, dan kunt u altijd bellen naar 0251-674101 of stuur een e-mail naar info@deining.nl.

Agenda van Deining

Deining organiseert per jaar meerdere evenementen. Deze kunt u vinden op onze website. Neem bijvoorbeeld het Wedding Beach Event, waar potentiële bruidsparen real-life kunnen zien hoe zo’n bruiloft in zijn werk gaat! En hoe gaaf is het ten slotte, dat de Wedding Planner van Deining het zelf voordoet! Jij komt toch ook kijken? Daarnaast hebben wij ons netwerk ingeschakeld om hun producten te laten zien en advies te geven. Een gesprek met een fotograaf, bakker, Wedding Planner, trouwjurkspecialist of een ontwerper van jou eigen trouwkaart? Tot zondag 30 april!

Deining organiseert daarnaast ook al jaren het Bakkum Beach Volleybaltoernooi, waarop je lekker met je vrienden of collega’s een balletje kan slaan met daarna aansluitend een heerlijke borrel gaat drinken in de zomerzon! Kortom: genieten!!