0251 - 67 41 01

Over Deining

Strandtent in Castricum

seperator

Ben je op zoek naar een bijzondere strandtent in Castricum? Dan ben je bij Deining aan het juiste adres! Bij ons geniet iedereen op z’n eigen manier van alles wat het strand te bieden heeft; of je nu de mooiste dag van je leven viert of gewoon een goede borrel na een strandwandeling komt drinken.

Deining aan zee
Strandtent Castricum

Hoe het ooit begon

seperator

In 1990 start de zus van de huidige eigenaar, Richard Groot, een kiosk-snackbar met 100 houten kleedcabines op het Castricumse strand. De plek droeg toen nog de naam ‘Zeebad Castricum’. Stiekem droomde Richard altijd al van z’n eigen strandtent in Castricum. Toen het moment eindelijk daar was, nam hij de zaak van z’n zus maar al te graag over. De houten kleedcabines werden al snel luxe strandhuisjes met ruime terrassen en heerlijke slaapplekken. Wat is er lekkerder dan in slaap vallen met het geluid van de wilde zee op de achtergrond?

Fijne strandtent

seperator

In 2004 maakt Richard zijn droom concreet. De kiosk wordt omgetoverd tot een volwaardig strandpaviljoen en gaat door onder de naam ‘Deining’. In deze nieuwe strandtent in Castricum moet elke gast zich thuis voelen. Daarom schakelt Richard de hulp van de bekende Amsterdamse architect Minquel Loos en later van stylisten Debby Nuyens & Kim Koopman in. Samen creëren ze een hippe strandtent met een ongedwongen en warme sfeer.

Deining Castricum
Strandpaviljoen Deining

Altijd blijven dromen

seperator

De sfeer bij Deining wordt erg gewaardeerd en de strandtent groeit uit tot één van de bekendste in Castricum. Maar vervulde dromen worden bij Deining altijd vervangen door nieuwe dromen. Richard en zijn team houden zich steeds meer bezig met het regisseren van feestelijke en zakelijke bijeenkomsten en het organiseren van de mooiste dag van ieders leven: je trouwdag! Het strand en de frisse zeelucht maken van elk evenement een unieke ervaring.

Binnenkijken bij Deining

seperator

Tegenwoordig kun je ook in de winter genieten aan het strand bij Deining. Kruip lekker bij de haard en laat je verwennen door ons bourgondische menu of drink een lekkere borrel. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je alvast gluren in onze strandtent in Castricum? Dat kan! Bekijk hier onze impressievideo. Nog meer beeldmateriaal? RTL ‘Ik Zou Wel Eens Willen Weten’ heeft ook een stuk over ons gemaakt. Je vindt hem hier.

Nieuwsbrief    Op de hoogte blijven van onze acties en evemenenten? Schrijf je in.