0251 - 67 41 01

Duurzaamheid

Duurzaam eten in Castricum

seperator

Dineren bij Deining is niet zomaar eten in Castricum. Deining staat voor bourgondisch dineren in een duurzaam restaurant. Wat houdt dat precies in? Als je bij ons een visje bestelt, krijg je een product op je bord dat volgens de viswijzer gevangen en geserveerd mag worden. Daarnaast zijn veel gerechten bereid met scharrelvlees.

Duurzaam restaurant
Zomer gerecht

Seizoensspecials

seperator

Als je komt eten in Castricum bij strandpaviljoen Deining heb je de keuze uit diverse specials. Wij werken graag met seizoenspecials bestaande uit verse streekproducten. Denk bijvoorbeeld aan zomerse salades met verse seizoengroentes uit de buurt.

Als vanzelfsprekend gaan wij ook duurzaam om met energie. Zo worden alle Castricumse strandpaviljoens bevoorraad door één vrachtwagen. Dat spaart energie en ontziet het milieu. Ook in de architectuur is rekening gehouden met onze liefde voor de omgeving. Dit alles zorgt ervoor dat wij in het bezit zijn van een Green Key Goud voor milieubewuste horecagelegenheden.

Volop genieten

seperator

Naast dat Deining een duurzaam restaurant in Castricum is, geniet je bij ons natuurlijk ook volop van alles wat het mooie strand te bieden heeft. Wij hebben niet veel nodig om onze gasten het gevoel te geven dat ze thuis zijn. In de winter word je verwelkomt door het knisperende haardvuur. In de zomer zit je heerlijk buiten met je haren in de wind, het zonnetje in je gezicht en het geluid van de zee op de achtergrond. Als dat niet genieten is?

Nederlandse kust

Nieuwsbrief    Nooit meer onze acties en evenementen missen? Ontvang ze in je mailbox.