0251 - 67 41 01

Over ons

Deining Castricum

Strandpaviljoen Deining

seperator

Bij strandpaviljoen Deining kun je terecht voor een verfrissend drankje, een heerlijke maaltijd of een gezellige high tea. Wij zijn het hele jaar door open; weer of geen weer. Kom afkoelen na een warme stranddag of warm juist op bij de knisperende open haard na een frisse strandwandeling.

Eten & drinken aan zee

seperator

Het strand en de zee hebben altijd iets bijzonders. Een etentje is net wat specialer, een drankje net wat gezelliger. Zonder de prachtige natuur om ons heen zouden wij geen bestaansrecht hebben. Daarom geven we de natuur zoveel mogelijk terug: strandpaviljoen Deining staat dan ook voor duurzaam dineren.

Eten op het strand
© marleenbos.nl

Trouwen aan de kust

seperator

Wil jij de mooiste dag van je leven vieren op het strand? De liefde van je leven het Ja-woord geven met je voeten in het warme zand? Ook dat kan bij Deining. Wij denken met jullie mee en zorgen ervoor dat je trouwdag echt de mooiste dag van je leven wordt.

Feesten op het strand

seperator

Een jubileum, kinderfeest of een personeelsuitje: de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij ons wordt je eigen feest een ongekend knalfeest. Precies zoals jij het wilt. Met of zonder diner, op het strand, terras of binnen bij de haard.

Borrelen aan zee

Nieuwsbrief    Mis geen enkele actie of evenement. Ontvang ze gewoon in je mailbox.