0251 - 67 41 01

Het laatste nieuws

High tea aan zee

Posted in Blog, on 10 november 2015, by , 0 Comments

De temperaturen worden lager, de dagen worden korter en de avonden worden sneller donker. De zomerjurkjes zijn al lang vervangen door wollen varianten, de slippers zijn ingeruild voor warme laarzen en de zonnebril is ingeruild voor een muts. De cocktails maken plaats voor glühwein, de ijskoffie voor warme choco met slagroom en de frisse limonade is ingeruild voor thee.

Kortom: het is herfst!

De koude maanden zijn perfect voor een heerlijke, uitgebreide high tea. Toegegeven, dit kan eigenlijk het hele jaar door, want al die lekkere hapjes en verschillende soorten thee doen het altijd goed.

Wat is een high tea eigenlijk?

De high tea komt oorspronkelijk uit Groot-Brittannië, maar daar wordt er toch iets anders mee bedoeld dan hoe wij het in Nederland kennen. Kaas, eieren, chips en witte bonen in tomatensaus is wat de Engelsen eten bij een high tea, die overigens vaak rond een uur of 6 ’s avonds plaatsvindt. Nederlanders eten tijdens een high tea sandwiches, scones en hartige lekkernijen, vaak midden op de dag. Dit noemen ze in Engeland de afternoon tea, maar wij in Nederland noemen het wel weer een high tea. Volg je het nog?

High tea aan zee

High tea Noord Holland

Bij een high tea in Noord Holland denken wij natuurlijk al snel aan een high tea aan zee. Lekker warm binnen zitten en je te goed doen aan verschillende soorten thee en hapjes als een soepje, traditionele scones, boterkoek en sandwiches. Gezellig met vriendinnen, leuk met de familie en origineel als bedrijfsuitje: een high tea bij Deining kan altijd!

It’s coffee o’clock

Ben je meer een koffie persoon? Natuurlijk kan je dan bij de high tea ook koffie drinken. Maar wist je dat we ook uitgebreide koffietafels hebben? Deze koffietafels bestaan uit verschillende schalen brood en beleg waarmee u zelf uw brood kunt beleggen. Warme beenham, zoet beleg of een lekkere, huisgerookte zalm smaken heerlijk op het boeren brood!

Heb je ook helemaal zin gekregen in een lekkere en uitgebreide high tea? Reserveer dan heel gemakkelijk online en wij regelen de rest!