0251 - 67 41 01

Feestje geven?

Strandfeest organiseren

seperator

Wil jij je eigen strandfeest organiseren? Deining is de perfecte plek om een feestje te vieren; van een kinderpartijtje tot een personeelsfeest of trouwerij. Wij staan overal voor open en denken graag met je mee! Deining heeft de nodige contacten, ervaringen en faciliteiten in huis om het perfecte strandfeest(je) te geven. Zo toveren wij onze strandtent regelmatig om in een dansvloer met een podium voor live performances of een dj.

Strandfeest organiseren
Creations Beach

Niets is te gek

seperator

Wij denken en werken graag mee om elk feest thematisch in te vullen en aan te kleden. Ga je voor een uitbundig thema of kleed jij de ruimte liever stijlvol en simpel aan? Pak groots uit met een bekende live band of organiseer een gezellig piratenfeestje en ga strandjutten en korvissen aan zee met een sleepnet. Wij doen ons uiterste best om al je dromen uit te laten komen. Geef je liever een klein en intiem feest voor een select gezelschap of met een beperkt budget? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met het strand als decor heb je immers niet veel poespas nodig. We denken graag met je mee.

Sport en spel

seperator

Naast je eigen strandfeest organiseren vol muziek en eten is er nog veel meer mogelijk bij Deining. Het strand leent zich natuurlijk uitstekend voor fysieke groepsactiviteiten aan het water. We hebben een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren. Hierbij werken we nauw samen met Beachevent, specialist in avontuurlijke, sportieve en creatieve strandevenementen. Neem gerust contact op, zodat we vrijblijvend over de mogelijkheden kunnen praten.

Surfen Castricum

Stuur ons een bericht

seperator

Wil je meer informatie, of heb je een vraag? Stuur ons dan een bericht en we helpen je zo snel mogelijk. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen op 0251-674101.

Nieuwsbrief    Mis nooit meer een actie of evenement: ontvang ze in je mailbox.