0251 - 67 41 01

Zakelijk

Vergaderen aan zee

seperator

Wat is er lekkerder dan uitwaaien voor, tijdens en na een vergadering aan zee? Dat is pas echt een keer wat anders. Bij Deining kun je werk en ontspanning uitstekend met elkaar combineren. Wij beschikken over moderne communicatie- en presentatiemiddelen met een goede Wi-Fi verbinding, beamers en verschillende projectschermen. Ga jij voor een brainstorm bij de haard of houd je je personeelsbijeenkomst op het terras?

deining zakelijk
Deining

Personeelsbijeenkomst

seperator

Deining leent zich uitstekend voor een personeelsbijeenkomst aan zee; heerlijk brainstormen met de frisse zeelucht om je heen. De sfeer is er altijd ongedwongen en persoonlijk. Daarna sluit je de dag in stijl af met een heerlijke strandbarbecue of een gezellige borrel. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op 0251-674101.

Barbecueën of borrelen

seperator

De zoute zeelucht in combinatie met een vruchtbare personeelsbijeenkomst maakt je gegarandeerd hongerig. Dat komt goed uit, want bij Deining laten we niemand met een lege maag naar huis gaan. Maak er een gezellige avond van en blijf na je brainstorm lekker hangen voor een sfeervolle afsluiting. Ga bijvoorbeeld voor een cocktailavond, strandbarbecue of high tea met al je collega’s; alles is bespreekbaar!

Borrelen aan zee

Wij helpen je graag

seperator

Natuurlijk denken we graag met je mee over de verschillende mogelijkheden voor een personeelsbijeenkomst op het strand. Neem vrijblijvend contact op, zodat we de dag en jouw wensen samen kunnen doorspreken. Vul onderstaand formulier in of bel ons op 0251-674101.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Nieuwsbrief    Nooit meer onze acties en evenementen missen? Ontvang ze in je mailbox.