0251 - 67 41 01

Menu’s

Menukaart

seperator

Puur en eerlijk; daar staat Deining voor. Eten aan het water betekent genieten van alles wat de natuur ons te bieden heeft. Wij zijn ontzettend trots op ons mooie plekje aan zee. Als vanzelfsprekend werken wij daarom het liefst met pure en duurzame producten. Vlees, vis en groenten verkrijgen wij vooral van biologische boeren en duurzame leveranciers. Deining is niet voor niets in het bezit van een Gouden Green Key voor milieubewuste horecaondernemingen. Daarnaast houden we altijd rekening met de prijs-kwaliteit verhouding.

Menukaart Deining

Menukaart Winter 2019

seperator

Eten & drinken is lekkerder dan ooit bij Deining. Klik op de kaart om te vergroten!

Ontbijtkaart

Ontbijt bij Deining aan Zee

Lunchkaart

Lunch bij Deining aan Zee

Dinerkaart

Diner bij Deining aan Zee

Kinderkaart

Kinderkaart bij Deining aan Zee

Drankenkaart

dranken warm koud deining

Bierkaart

Bieren bij Deining aan Zee

Wijnkaart

Wijnen bij Deining aan Zee

Cocktail-Gin-kaart

cocktails gin deining

Borrel & Bites

Borrel & Bites bij Deining aan Zee

High Tea

High Tea bij Deining aan Zee

Kerstbuffet

Vier Kerst bij Deining Brunch en Lunch buffet

Kerstdiner

Kerstdiner bij Deining 2e Kerstdag Castricum aan Zee
Menu

Allergenen

seperator

Iedereen heeft wel iets waar hij/zij niet zo goed tegen kan met betrekking tot voedsel. Daarom hebben wij deze kaart aangepast met de 14 verplichte allergenen die VWA heeft vastgesteld. Uiteraard is deze kaart een richtlijn. Deining denkt graag met u mee, we zullen samen met u in goed overleg een maaltijd presenteren passend bij uw wensen van een intolerantie.

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedingsintolerantie. Wij verzoeken je je allergie of intolerantie duidelijk te maken, voordat je gerechten bestelt.

Feestelijk diner

seperator

Naast de menukaart zijn er bij Deining een aantal samengestelde menu’s. Zo hebben we bijvoorbeeld een apart barbecue-menu. Wilt u tijdens een huwelijksfeest, jubileum of bedrijfsfeest graag met uw gasten eten? Ook dan hebben wij verschillende mogelijkheden. Onze Event Manager geeft u graag alle informatie.

Eten aan zee

Nieuwsbrief Op de hoogte blijven van onze acties en evenementen? Ontvang ze in je mailbox.