0251 - 67 41 01

Menu’s

Menukaart

seperator

Puur en eerlijk; daar staat Deining voor. Eten aan het water betekent genieten van alles wat de natuur ons te bieden heeft. Wij zijn ontzettend trots op ons mooie plekje aan zee. Als vanzelfsprekend werken wij daarom het liefst met pure en duurzame producten. Vlees, vis en groenten verkrijgen wij vooral van biologische boeren en duurzame leveranciers. Deining is niet voor niets in het bezit van een Gouden Green Key voor milieubewuste horecaondernemingen. Daarnaast houden we altijd rekening met de prijs-kwaliteit verhouding.

Menukaart Deining

Menukaart Voorjaar - Zomer 2019

seperator

Op dit moment leggen wij de laatste hand aan een aantrekkelijke kaart voor het Voorjaar en de Zomer van 2019 met heerlijke gerechten voor lunch (tot 17:00 uur) en diner (vanaf 17:00 uur). Nieuw bij Deining zijn Poke Bowls. Deze vinden hun oorsprong in de Hawaïaanse keuken. Alle Poke Bowls zijn te bestellen in een kleine en grote variant met rijst, edamame boontjes, avocado en mais, naar keuze met sashimi van tonijn, krokante kip of gebakken tempeh.

Menu

Allergenen

seperator

Iedereen heeft wel iets waar hij/zij niet zo goed tegen kan met betrekking tot voedsel. Daarom hebben wij deze kaart aangepast met de 14 verplichte allergenen die VWA heeft vastgesteld. Uiteraard is deze kaart een richtlijn. Deining denkt graag met u mee, we zullen samen met u in goed overleg een maaltijd presenteren passend bij uw wensen van een intolerantie.

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedingsintolerantie. Wij verzoeken je je allergie of intolerantie duidelijk te maken, voordat je gerechten bestelt.

Feestelijk diner

seperator

Naast de menukaart zijn er bij Deining een aantal samengestelde menu’s. Zo hebben we bijvoorbeeld een apart barbecue-menu. Wilt u tijdens een huwelijksfeest, jubileum of bedrijfsfeest graag met uw gasten eten? Ook dan hebben wij verschillende mogelijkheden. Uitgebreide informatie kunt u lezen in onze informatiebrochure.

Eten aan zee

Nieuwsbrief Op de hoogte blijven van onze acties en evenementen? Ontvang ze in je mailbox.