0251 - 67 41 01

Arrangementen

Ontbijt

seperator

Wat is er lekkerder dan ’s ochtends vroeg naar de rollende golven te kijken, terwijl je wakker wordt met een kop koffie en vers gebakken broodjes? Bij Deining hebben we verschillende ontbijtmenu’s voor iedereen die er al een flinke strandwandeling op heeft zitten of voor wie de dag nog moet beginnen. Toch niet zo’n vroege vogel? Kom dan gezellig langs voor een brunch- of lunchmenu met heerlijke verse producten.

ontbijt bij Deining
High tea aan zee

High tea aan zee

seperator

Op een relaxte dag mag een high tea eigenlijk niet ontbreken. Lekker in de zon of ’s winters bij de knapperende haard. Ons high tea arrangement bestaat uit diverse hartige en zoete lekkernijen. Ben je meer van de koffie? Dan hebben wij verschillende koffietafels waarbij je zelf je brood kunt beleggen met divers zoet en hartig beleg.

Stamppot of live muziek

seperator

Op de zaterdagavonden kun je bij ons dineren terwijl de band relaxte live muziek verzorgt. Geniet met uw vrienden of familie van het diner terwijl de singer-songwriter muziek zorgt voor een gezellige sfeer. Daarnaast kun je in de winter (tot 1 april) elke woensdag genieten van een heerlijk stamppotgerecht voor maar 2,50 euro! Reserveren is gewenst.

Stamppot buffet

Nieuwsbrief    Op de hoogte blijven van onze acties en evenementen? Ontvang ze in je mailbox.