0251 - 67 41 01

Eten & Drinken

Uitgebreid eten aan zee

seperator

Wat is er lekkerder dan eten aan zee na een heerlijke stranddag? Of je nu op zoek bent naar een fancy high tea, een uitgebreide strandbarbecue of gewoon een lekkere lunch; bij Deining ben je altijd aan het juiste adres!

Eten aan zee
Puur eten

Pure producten

seperator

Puur en eerlijk; daar staat Deining voor. Eten aan het water betekent genieten van alles wat de natuur ons te bieden heeft. Wij zijn ontzettend trots op ons mooie plekje aan zee. Als vanzelfsprekend werken wij daarom het liefst met pure en duurzame producten. Vlees, vis en groenten verkrijgen wij vooral van biologische boeren en duurzame leveranciers. Deining is niet voor niks in het bezit van een Gouden Green Key voor milieubewuste horecaondernemingen. Daarnaast houden we altijd rekening met de prijs-kwaliteit verhouding.

Seizoensspecials

seperator

Wat is er lekkerder dan koken met verse seizoensproducten? Schuif aan en laat je verrassen door een wisselend menu met verse streekproducten en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Door de samenwerking met de lokale boeren van Mijnboer, verschijnen er regelmatig heerlijke seizoenspecials op de kaart. Probeer bijvoorbeeld onze ambachtelijke, biologische geitenkaassalade van de Klompenhoeve in Egmond!

Seizoensspecials
Zakelijk diner

Zakelijk eten aan het water

seperator

Wat is er inspirerender dan een zakelijke bijeenkomst aan het strand? Lunchen of eten aan het water met vrienden is natuurlijk heerlijk, maar bij Deining worden er ook regelmatig brainstormsessies, bedrijfsfeesten en teambuilding activiteiten gehouden. ‘s Winters bij de knapperende haard, zomers op het zonnige terras. Alles is bespreekbaar; van een uitgebreide strandbarbecue tot een gezellige borrel na een vruchtbare brainstorm.

Iets te vieren?

seperator

Bij Deining vinden we het maar al te leuk om de hoogtepunten in het leven te vieren. Wij stellen onze heerlijke plek aan het strand dan ook graag beschikbaar voor feestelijke diners en feesten. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Denk aan een uitgebreide strandbarbecue, een klassieke high tea of een zelf samengesteld diner voor een bijzonder jubileum. Heb je nog geen idee wat je voor ogen hebt? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op en we denken graag met je mee!

Strandfeest

Nieuwsbrief    Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding of evenement.