0251 - 67 41 01

Het laatste nieuws

Beste Strandpaviljoen Noord Holland

Posted in Blog, on 29 juli 2015, by , 0 Comments

Dat Deining aan Zee een heerlijke strandtent is, hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Maar wist je al dat we onlangs zijn uitgeroepen tot beste strandpaviljoen van Noord-Holland? Ervaar zelf waarom!

Of je nou na een dag op het strand komt om te lunchen aan het water, wilt genieten van de prachtige zonsondergang of juist een bedrijfsuitje bij ons komt vieren: je bent meer dan welkom. Plof lekker met je voeten op de bank, kijk uit over de wijde zee en geniet met je vrienden of familie van het moment. Even helemaal niets: wat wil je nou nog meer?

Trots op Deining en op haar gasten

De afgelopen weken zijn we maar liefst twee keer uitgebreid in de media gekomen. Behalve dat we een prijs hebben gewonnen is ook RTL bij ons langsgekomen om een kleine reportage over Deining te maken.

Beste strandpaviljoen van Noord-Holland

Onlangs zijn we uitgeroepen tot beste strandpaviljoen van Noord-Holland. We zijn hier natuurlijk erg blij mee en trots op, maar zonder onze leuke gasten zouden we dit nooit bereikt hebben. Een groter compliment kunnen we niet krijgen. Daarom voor jullie een hele dikke dankjewel!

In totaal deden er maar liefst 360 strandpaviljoens mee, verspreid over heel Nederland. Alle paviljoens worden bezocht en beoordeeld op schoonheid, gastvrijheid, eten en drinken en communicatie. Daarna bezoeken mystery guests de populairste paviljoens. Op basis van deze verslagen bepaalt de vakjury wie de winnaars zijn.

Deining Castricum aan Zee

Net wat hipper, maar niet té

Met een gemiddeld rapport cijfer van maar liefst een 8,5 zijn we zeer tevreden. Volgens de Mystery Guest die ons heeft bezocht, staat Deining aan Zee voor ‘creatief, milieubewust, duurzaam en onderscheidend. Net wat hipper, maar niet té’. En dat is precies wat wij als strandpaviljoen willen bereiken. Maar de mening van de gasten is natuurlijk het aller belangrijkste. Een greep uit de reacties:

‘Deining is gewoon de gezelligste strandtent van Castricum. Lekker licht, veel terras en inspirerende teksten. Leuk ook dat er steeds iets verandert’

icon

‘Strandpaviljoen Deining verstrekt hele leuke strandasbakken en doet mee aan My Beach in samenwerking met Stichting de Noordzee. Zij zijn dus erg begaan met de omgeving!’

icon

‘Bijna het lekkerste eten aan het strand van Castricum’

Binnenkijken bij Deining

Ben je ook zo benieuwd naar ons strandpaviljoen? Onlangs is het RTL programma Ik Zou Wel Eens Willen Weten bij ons langs geweest. Het resultaat? Een super leuk filmpje waarmee je alvast bij ons naar binnen kunt gluren.

Het is een super leuk item geworden bij “Ik Zou Wel Eens Willen Weten” op RTL 4, daar zijn we trots op!

Posted by Deining strandpaviljoen on dinsdag 14 juli 2015

 

Ben je ook helemaal enthousiast? Kom snel een keertje langs voor een hapje of een drankje, een mooie zonsondergang of een gaaf feest.