0251 - 67 41 01

Culinair entertainment

Dat smaakt naar meer!

seperator
cocktails shake kings

De professionele cocktail bartenders van Shake Kings leren je zowel traditionele als nieuwe cocktails te bereiden. En misschien wel het leukste van alles: naderhand drinken jullie ze samen gezellig op.

Shaken, stirren, muddle of strainen? Shake Kings staat garant voor plezier, nieuwe ontdekkingen, interactie en verrukkelijke cocktails. De perfecte mix voor een geslaagd uitje!

looping good live ijs maken deining feest castricum

Gewapend met spatels en speciale platen van -30 graden bereiden de gezellige ijsco-mannen van Looping Good vers ijs, LIVE op een unieke manier!

Laat je meenemen in de wereld van Looping Good gevuld met goeie vibes, heerlijke ice rolls en andere mooie desserts. Aan hun sfeervolle bars brengen zij elk feestje op gang!

Verras uw gasten met dit koude kunstje.

smaakmeisjes deining castricum

Smaakmeisjes verzorgen in stijl uw champagnetafel, ijsje vanuit een ijskar, lekkere bitterballen, zachte macarons of verse oesters.

Smaakmeisjes & -jongens kunnen altijd en overal worden ingezet. Op uw event lopen ze gewoon gezellig rond tussen de gasten of regelen de ontvangst voor een spetterende start van de (feest)avond.

smaakmeisjes

regel vergadering direct

Meer arrangementen

seperator

Nieuwsbrief Op de hoogte blijven van onze acties en evenementen? Ontvang ze in je mailbox.